Concours d‘Elegance in de startblokken

Op het Concours d’Elegance Paleis Soestdijk is 26, 27 en 28 augustus een prominente rol weggelegd voor Porsche. Drie zomerse dagen lang staat de paleistuin in Soestdijk vol met prachtige auto’s en worden diverse leuke programmaonderdelen georganiseerd. Porsche Centrum Leusden doet samen met de collega’s van Bentley Motors in Leusden een duit in het zakje met een prachtige stand waar klanten welkom zijn. “Ons team heeft er zin in,” zegt Sales Manager Kevin Melissen.

Het Concours d’Elegance staat dit jaar in het teken van het verleden, heden en de toekomst van de auto. Dat betekent dat oldtimers tot spectaculaire prototypes en alles hier tussenin in de paleistuin zijn te vinden. “Ook Porsche Centrum Leusden grijpt deze thema’s aan om auto’s uit de prachtige heritage van Porsche aan het publiek te tonen,” vertelt Kevin. “Op onze stand tonen we bijvoorbeeld een 356 uit 1949 vergelijkbaar met de allereerste Porsche die Pon in Nederland importeerde. Hij staat naast de speciale 992 Carrera 4S ‘Ben Pon jr.’-edition. Ook zetten we een iconische 964 Carrera RS Clubsport naast een elektrische Taycan Sport Turismo Turbo S, allebei in de cultkleuren Rubystone Red! Ik ben ook heel trots dat we de nieuwe 992 Sport Classic in Soestdijk kunnen laten zien, samen met zijn voorganger, de 997 Sport Classic.”

Bijprogramma

Het Concours d’Elegance Paleis Soestdijk wil het grootste autofeest van Nederland zijn. Daarom bestaat het evenement niet alleen uit het daadwerkelijke concours d’elegance, maar is er ook een uitgebreid bijprogramma. Dat varieert van modeshows in de tuinen tot een varende auto (!) in de paleisvijver, een PreWar Sprint, modeshows, een royal fair, live muziek en voor de kinderen een Trapauto Race.

Belangstelling

Klanten van Porsche Centrum Leusden konden zich via de app Porsche24 inschrijven voor een van de dagen van het event. Daarbij gold het `wie het eerst komt, het eerst maalt`-principe. De gelimiteerde kaarten konden vooraf in Leusden worden opgehaald. Kevin: “Het was ongelofelijk om te zien hoeveel belangstelling daarvoor was. Het aantal kaarten dat we beschikbaar hadden was in no time aan onze klanten vergeven.”

De stand van Porsche is links achter het paleis te vinden. Voor iedereen die net naast de kaarten greep: de Porsches zijn uiteraard voor alle bezoekers te bewonderen.

Concours d’Elegance Paleis Soestdijk
26, 27 en 28 augustus
concourselegance.com