Dineren met uw grote liefde

Op Valentijnsdag is er een selectieve groep klanten van Porsche Centrum Leusden uitgenodigd om te komen dineren met hun ‘grote liefde’, en uiteraard was hun geliefde partner ook welkom. Deze gasten hebben plaatsgenomen aan een diner op een geheime locatie op de Pon Campus in Leusden. De enige informatie die ze hadden ontvangen was de aanvangstijd, en dat ze de sleutel van hun Porsche bij binnenkomst dienden in te leveren. 

You drive me crazy

Via een shuttle service van Porsche Centrum Leusden werden de klanten naar de geheime locatie gebracht. Hier werden ze welkom geheten met een Valentijnscocktail en kwam ieder zijn en haar eigen Porsche weer tegen. De Porsches waren in een gezellige kring om de dinertafel geparkeerd, waardoor iedereen met volledig zicht op hun ‘grote liefde’ van het diner kon genieten.

Live cooking

Speciaal voor dit Valentijnsdiner was er een keuken opgebouwd op de geheime locatie. Hier was een chef de hele avond druk bezig met het diner. Zo hebben de klanten genoten van een driegangen diner, inclusief een aantal creatieve amuses. Om een kleine persoonlijke touch toe te voegen aan het diner, hebben Frank van Diemen, Ronald Sukkel, Kevin Melissen en Frank van Diemen geholpen om het dessert voor te bereiden en op te dienen.

Valentijnsvideo

Op Valentijnsdag is ook de Valentijnsvideo van Porsche Centrum Leusden live gegaan op social media. Hierin is het liefdesverhaal van een 993 Turbo en een 993 te zien. Deze video is te zien via deze link. 

Fun fact: de 993 heet Coco en deze Porsche was een eregast tijdens het Valentijnsdiner.

Het hart van Nederland

Hopelijk mogen we u binnenkort ook weer ontvangen bij Porsche Centrum Leusden, in het hart van Nederland. Neem gerust contact met ons op of kom gezellig langs in onze showroom:

[email protected]
033 – 49 49 911 

 

Met liefdevolle groet,

Frank van Diemen
Aftersalesmanager