Driven by Dreams

Driven by Dreams, een quote voor Destination Porsche waar wij als merk naar toe aan het werken zijn. Wil jij samen met ons werken aan het waarmaken van ieders dromen? Wij zijn op zoek naar een Eerste Autotechnicus en een Diagnose Specialist bij Porsche Centrum Leusden.

Eerste Autotechnicus

Als Eerste Autotechnicus Bij Pon Luxury Cars in Leusden ga jij aan de slag als onze technische expert. Het gaat daarbij om alle typen Porsches van uiteenlopende jaren. Als Eerste Autotechnicus ga jij zelfstandig aan de slag met het onderhoud. Van een bandenwissel tot een storing, jij weet er wel raad mee.

Diagnose Specialist

Als Diagnose Specialist ga je aan de slag in de werkplaats. Met jouw serieuze instelling ben je de expert die altijd voor kwaliteit gaat en oog heeft voor detail. Je bent voor anderen een technische informatiebron en je zorgt dat je kennis up-to-date blijft.

Interesse?

Heb je interesse in een van de bovenstaande vacatures? Neem gerust contact op met Frank van Diemen. Hij kan jou nog meer uitleg geven over de inhoud en een afspraak met je inplannen voor een kennismakingsgesprek.

Frank is te bereiken via 06-10 49 01 26 of per mail via [email protected].