Een gebruikte 911 GT3 of GT2 RS rijden was nog nooit zo aantrekkelijk

GT. Met deze twee kleine letters geeft Porsche al jaren lang zijn visitekaartje af als het gaat om ultra sportieve auto’s die zich net zo thuis voelen op de openbare weg als op het circuit. De 911 GT3, GT3 Touring en de 911 GT2 RS maken het voor iedereen mogelijk om het ultieme racegevoel te ervaren. De vraag is: durft u het aan? Porsche Centrum Leusden maakt het rijden in een van onze GT-occasions nu tijdelijk extra aantrekkelijk.

Met de onthulling van de eerste Porsche 911 GT3 op de autosalon van Genève startte in 1999 een nieuw tijdperk voor veeleisende sportwagenrijders. De 996 GT2 die Porsche datzelfde jaar lanceerde was weer een overtreffende trap van de GT3. Zes generaties later is de racewagen-met-kenteken steeds weer sneller, preciezer en dynamischer geworden – en met z’n atmosferische motor en achterwielaandrijving dé favoriete Porsche 911 van elke purist.

Op het rechte stuk behalen beide versies enorme snelheden maar ook de bochten zijn dankzij de geweldige sportonderstellen de benchmark binnen hun klasse. De GT3 is voor wat betreft de pk’s misschien niet de krachtigste sportwagen, maar zijn vermogen wordt optimaal benut zodat de GT3 alsnog een geduchte concurrent is voor supercars die veel krachtiger zijn.

Speciaal voor de GT-modellen heeft Porsche Centrum Leusden tijdelijk een prachtige actie. Zo krijgt u bij de aanschaf van een van onze gebruikte GT’s 24 maanden Porsche Approved Garantie en krijgt u een Porsche Advanced Driver Training ter waarde van € 349 cadeau.

Klik hier en bekijk ons volledige Porsche Approved GT2 RS en GT3 aanbod.

Welke Porsche 911 GT3 zou u kiezen?

Porsche Advanced Driver Training (PADT)

Porsches worden ontwikkeld om te presteren. Met zijn goede rijdynamiek en strakke wegligging vraagt een Porsche om dagelijks gebruikt te worden. Bij de Porsche Advanced Driver training draait het om het benutten van het vermogen en deze tegelijkertijd te beheersen.

De Porsche Advanced Driver Training helpt u beter te reageren op dagelijkse situaties en ook om juist te handelen in noodsituaties. Daar waar de rijles is gestopt, gaat de Porsche Advanced Driver Training verder. Alles draait om beheersing en stuurvaardigheid.

De Porsche Advanced Driver Training is een 1-op-1 rijtraining. Een ervaren instructeur leert u gedurende drie uur de capaciteiten om op de openbare weg uw Porsche te benutten en laat ervaren waar en onder welke omstandigheden de veiligheidssystemen van Porsche u kunnen ondersteunen. Met de rijtraining leert u uw Porsche echt kennen en haalt u niet alleen het beste uit uw auto, maar ook uit uwzelf.

Het trainingsprogramma is geschikt voor elk type Porsche en bestuurder. De rijtraining wordt in overleg ingepland en vindt plaats achter het stuur van uw eigen Porsche. De training start bij Porsche Centrum Leusden.

Porsche Approved Garantie

Bij Porsche Centrum Leusden zijn we overtuigd van de kwaliteit van onze sportwagens. Daarom is er de Porsche Approved Garantie. Hiermee bieden wij vrijwel dezelfde zorgeloze zekerheid aan als die u krijgt bij een nieuwe Porsche met fabrieksgarantie. De Approved Garantie is af te sluiten voor Porsches tot een leeftijd van vijftien jaar en met maximaal 200.000 kilometer op de teller. Lees hier over de voorwaarden.

Bent u na het lezen van deze aanbieding enthousiast geworden over de GT modellen? Klik dan hier om het huidige aanbod te bekijken.