Een gedeelde voorliefde voor klassieke Porsches

Zaterdagochtend 10 september werd de voorliefde voor klassieke Porsches gedeeld bij Porsche Centrum Leusden. Onder het genot van een heerlijke kop koffie uit de Cayenne koffiebar kreeg de Klassieke 9/11 9/12 Club een rondleiding van Frank van Diemen, de eerste aftersales klassieker specialist in Nederland en aftersales manager bij Porsche Centrum Leusden.

Een warm welkom

De Klassieke 9/11 9/12 Club kwam op visite bij Porsche Centrum Leusden om hun voorliefde voor klassiekers met ons te delen. De Porsche Cayenne stond klaar met een op maat gemaakt meubel voor het bereiden van heerlijke koffie. Van een Espresso tot een Cappuccino. Ook de appelflappen stonden klaar.

Even voorstellen

Nadat er gezellig was bijgepraat, verwelkomde Frank van Diemen de mannen, en ook enkele vrouwen, van de Club. Hij gaf een rondleiding door het pand en nam hen mee in zijn verhaal. Frank is namelijk begonnen als monteur bij Porsche Centrum Amsterdam en is daar vervolgens de aftersales ingegaan. Porsche AG, het hoofdkantoor in Duitsland, bood destijds een cursus aan om als aftersales medewerker meer te professionaliseren op het gebied van de klassieke Porsches en Frank aarzelde geen moment. Hij rondde deze cursus als eerste af en is daarmee de eerste Nederlander die op aftersales niveau klassieker specialist is. Sinds maart 2021 is Frank aftersales manager bij Porsche Centrum Leusden.

Versnelling

Het is dan ook geen toeval dat Frank de mannen van de Klassieke 9/11 9/12 Club een rondleiding gaf en hen inhoudelijk te woord kon staan. Hij gaf hen meer uitleg over de oudere Porsche modellen in de showroom en nam hen daarna mee door de werkplaats. Hier stond een klassieker op de brug waarvan de versnellingsbak werd vervangen, wat een interessant proces is om te zien.

Al met al was het een gezellige ochtend en reed de Club één voor één met hun klassiekers weg.