Even voorstellen: Amber, Christian en Niels

 

De komende 5 maanden komen deze 3 marketing kanjers ons team versterken. Met de prachtige events waaronder de introductie van de elektrische Porsche Taycan is versterking van het marketing team altijd welkom, dus met veel trots introduceren we Amber, Christian en Niels aan u voor.

Amber Kamphaus.

Voor de komende zeven maanden ben ik werkzaam op de online marketing afdeling van Porsche Pon Dealer Groep. Op dit moment ben ik bezig met het afronden van mijn versnelde studie International Business & Entrepreneurship aan het EuroCollege in Rotterdam. Tijdens mijn eindstage zal ik niet alleen marketing gerichte werkzaamheden verrichten maar ook een onderzoek voor mijn eindscriptie.

Momenteel ben ik reeds twee maanden werkzaam bij Pon Porsche Dealer Groep en heb het erg naar mijn zin. In die twee maanden heb ik al leuke ervaringen gehad en veel geleerd. Elke dag is voor mij weer een nieuwe uitdaging. Ik kijk er erg naar uit om de komende maanden Porsche te mogen ondersteunen en mezelf te blijven ontwikkelen.

Christian Bunk.

Automotive heeft mij altijd al aangetrokken en ben zo dan ook terecht gekomen in deze branche. Na enkele jaren gewerkt te hebben bij een autobedrijf is het nu zover gekomen dat ik stage ga lopen bij Pon Porsche Dealer Groep. Tijdens mijn studie Commerciële Economie krijg ik diverse elementen mee m.b.t. marketing en sales. Komende tijd zal ik deze kennis toepassen bij Pon Porsche Dealer Groep in de vorm van een marketing stage. Tijdens de stage hoop ik veel te kunnen leren en een leuke tijd te hebben bij dit prachtige merk.

Niels Korte.

De creatieve wereld fascineert mij enorm. Het is super tof om de schakel te zijn tussen creatieve mensen en het bedrijfsleven. Je moet elkaar begrijpen als je samen iets wilt bereiken en dat kan soms lastig zijn. Als je een passie deelt, kom je verder.

Mijn hele leven lang ben ik al initiatiefnemer geweest. Zelf ben ik op die manier creatief. Dit zie je bijvoorbeeld terug komen in het festival dat ik jaarlijks organiseer: Select Festival. Porsche doet daar niet onder aan, het merk lijkt bijna versmolten te zijn met de creatieve wereld. Niet alleen zijn er super creatieve klanten en collega's maar organiseren wij ook veel evenementen waar creativiteit tot uiting komt, super gaaf om te doen!

In de toekomst hoop ik een belangrijke rol te gaan spelen in de grotere vraagstukken van dit moment. De toekomst van automotive zal veranderingen met zich meebrengen: urbanisatie, elektrificatie en autonoom rijden zullen steeds actueler worden. Zeker interessant!