Even voorstellen: Dominique Bohnen

Dominique Bohnen is sinds begin 2020 één van de nieuwe gezichten van Porsche Centrum Leusden. “Ik ben altijd gek op auto’s geweest. Tot begin 2020 werkte ik als Product genius bij BMW. Daar was ik verantwoordelijk voor de afleveringen. In drie jaar tijd heb ik ruim 1.500 auto’s afgeleverd. Ik vond het erg leuk om van elke aflevering een feestje te maken, maar voelde ondertussen ook de behoefte om me verder te ontwikkelen. Op dat moment kwam Porsche Centrum Leusden op mijn pad en toen was de stap snel gezet.”

Bij Porsche staan klanten écht voorop

“In mijn nieuwe functie als verkoopadviseur ben ik het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Omdat service bij Porsche op nummer 1 staat, wil ik een goede relatie met mijn klanten opbouwen. Ik merkte al snel dat er van mij en mijn collega’s bij Porsche verwacht wordt dat we de klant écht vooropzetten. Geen vluchtige contacten zoals ik gewend was, maar oprechte interesse in de klanten en zijn of haar liefde voor het merk Porsche. Mijn eerste ervaring met Porsche kan ik me overigens ook nog goed herinneren. Bij mijn oude werkgever werd een Porsche ingeruild en daar mocht ik even in rijden. Wat een bijzonder moment was dat. Ik denk dat niemand ooit zijn of haar eerste aanraking met een Porsche vergeet.”

Mijn geheime wapen blijft van het leven een feestje maken

“Inmiddels leer ik Porsche steeds beter kennen en heb ik al heel wat klanten gesproken. Dat vind ik meteen het allerleukste aan mijn baan, de gesprekken die ik met klanten heb. Het gaat vaak alle klanten op. Van het dagelijks leven tot de auto: alle onderwerpen komen aan bod. Tijdens een gesprek luister ik goed, zodat ik precies weet hoe ik een klant later nog kan verrassen. Ik ben het daarnaast nog steeds gewend om van elk gesprek een feestje te maken. Dat doe ik alleen nu op een professionele Porschewaardige manier. Mijn klant staat altijd op nummer 1 en ik zorg ervoor dat ik al mijn afspraken nakom.”

Vrouwen passen perfect bij en in een Porsche

Natuurlijk passen vrouwelijke verkoopadviseurs goed bij Porsche Centrum Leusden. Het maakt het team divers en brengt nieuwe service ideeën in het team. “Ook merken mijn collega’s op dat er een andere dynamiek is tussen mij en mijn klanten, vergeleken met die van hen. Natuurlijk leer ik op het moment heel veel technische details, want die zijn heel belangrijk voor mijn klanten. Het is heerlijk om deze prachtige auto’s te leren kennen tot in de details. Welke Porsche mijn voorkeur heeft? Dat is toch echt de Porsche 911 Cabrio. Ik vind het een vrouwelijke auto met vrouwelijke vormen. Ja, daar zie ik mezelf zeker wel in rijden. Wilt u toevallig ook het comfort van de Porsche 911 Cabrio ervaren? Ik nodig u bij deze van harte uit in onze showroom.”

U kunt mij bellen op 06 82 53 57 51 of uiteraard een mail sturen.