Even voorstellen: Duncan Reinhard

Duncan Reinhard werkt sinds februari 2020 bij Porsche Centrum Leusden. De kersverse verkoopadviseur, woonachtig in Vleuten, regelt alles tot in de puntjes voor zijn klanten.

Het ging hard met mijn liefde voor Porsche

“Eigenlijk ben ik altijd al in de autobranche werkzaam geweest. Van een bijbaan als autospuiter tot verkoper, ik ken alle schakels inmiddels door en door. Na mijn studie aan de IVA ben ik al snel met een goede vriend een eigen bedrijf gestart. We verkochten oldtimers en reisden de hele wereld af om de mooiste klassieke auto’s te vinden. China, Amerika en Dubai: we zijn overal geweest. Ik had nog nooit in een Porsche gereden, totdat ik moest nakijken of een gele Porsche 993 Turbo nog in goede staat was. De beleving, de motor, het weggedrag en het gevoel, ik kreeg zoveel respect voor de auto. Daarna is het hard gegaan met mijn liefde voor Porsche.”

De mooiste Porsche is een Porsche 911 Turbo S

“Omdat mijn compagnon ook mijn beste vriend was, heb ik uiteindelijk besloten om uit ons bedrijf te stappen. Het bedrijf groeide hard en ik wilde onze vriendschap niet op het spel zetten. Ik ging aan de slag bij BMW, totdat Porsche Centrum Leusden op mijn pad kwam. Een logische stap, want de liefde voor Porsche was en is er nog steeds. En wat mijn favoriete Porsche dan is? Daar hoef ik niet lang over na te denken. De Porsche 911 Turbo S staat met stip op nummer 1.”

Iedereen is welkom bij Porsche Centrum Leusden

“De eerste indruk van mijn nieuwe baan is meer dan goed. Porsche past écht bij mij. Ik ben een rijder en heb een grote passie voor auto’s en hun historie. Het team binnen Porsche Centrum Leusden is jong en dynamisch. Iedere collega heeft dezelfde drive om voor Porsche te werken. Met elkaar creëren we een heel laagdrempelige sfeer waar iedere klant zich welkom voelt.”

Porsche occasions in een nieuwe showroom

“Binnen Porsche Centrum Leusden houd ik me vooral bezig met onze nieuwe showroom voor Porsche occasions. Samen met mijn collega Aron en een gastvrouw bieden we onze klanten hier straks ook de ultieme Porsche-beleving. En wat klanten dan precies van mij mogen verwachten? Ik vind: afspraak is afspraak. Ook mogen mijn klanten mij altijd benaderen met vragen, ook buiten werktijd. Iedere klant zal meteen merken dat het wel goed zit met mijn passie voor het mooie merk Porsche. Daarnaast regel ik alles, maar dan ook echt alles, tot in de puntjes voor mijn klant. Wilt u dit zelf ervaren? Ik nodig u bij deze van harte uit in onze showroom.”

U kunt mij bellen op 06 43 63 68 13 of uiteraard een mail sturen.