Even voorstellen: Wessel Groenewoud

Hallo allemaal,

Afgelopen week ben ik bij Porsche Centrum Leusden begonnen als Sales Executive waar ik mijn passie voor mooie producten mag voortzetten binnen dit prachtige bedrijf.

Het begon al gelijk goed.
Toen ik net een week begonnen was, kreeg ik gelijk de kans om de Introduction To Porsche mee te maken. Een unieke kans aangezien dit maar één keer per jaar wordt georganiseerd.
Introduction To Porsche is een kennismaking met het merk Porsche en alles wat daarbij hoort. We hebben een lecture gehad over de historie van het merk en heb de Porsche Exclusive Manufactur designroom bezocht. De dag erop hebben we de fabriek bezocht waar de Porsche 718 en Porsche 911 gebouwd worden en vervolgens het Porsche Museum verkend. De laatste dag van driedaagse trip hebben we op het circuit doorgebracht en heb ik alle 5 Porsche modellen aan de tand mogen voelen. In de middag hebben we de fabriek bezocht waar de Porsche Macan en Panamera worden gebouwd. Fantastisch om te zien hoe een Macan voor je neus in elkaar gezet wordt. Bijzonder vond ik dat er nog veel met de hand gedaan wordt, mooi werk.

Wessel Groenewoud. Aangenaam.
Mijn naam is Wessel Groenewoud, ik ben 31 jaar en woon momenteel in Bussum. Heb voorheen in het luxe segment gewerkt bij Pauw mannen in Amsterdam, een exclusieve herenzaak waar ik het heerlijk vond om de onzekerheid bij mannen weg te nemen door een strak aan te kleden. De één spaarde heel lang voor een zomerjas terwijl de ander een complete garderobe kocht in een oogwenk.

Het verwennen en ontzorgen van de klant vind ik fantastisch. Iets moois en exclusiefs verkopen. Een droom. Dit is precies wat we bij Porsche ook doen. Er zijn klanten die lang sparen voor een Porsche 911 en anderen ruilen hun vorige erop in en rijden om het jaar in het nieuwste model. Het belangrijkste is: U heeft een droom en dat is die ene Porsche, en ik help u daar graag bij.

In de tijd dat ik niet met Porsches bezig ben, vind ik het leuk om te kleiduif schieten en in de weekenden ga ik graag naar een voetbalwedstrijd. Mijn favoriete Porsche is de Porsche 911 (991) GT2 RS.

De allereerste keer.
Mijn eerste ritje in de Porsche was in een Porsche 997.2 Turbo cabrio. Het gevoel wat ik in mijn buik kreeg van het accelereren was magisch en als ik er aan terugdenk voel ik het weer.

Met veel passie en plezier sta ik voor u klaar bij Porsche Centrum Leusden. U kunt mij voor al uw vragen bereiken op 0612332862 of wessel.groenewoud@porschecentrumleusden.nl.