Goede voornemens voor uw Porsche

Het nieuwe jaar is gestart en laten we uw eigen voornemens even buiten beschouwing. We gaan er voor het gemak even vanuit dat u die in februari allemaal gerealiseerd heeft.

Dan wordt het na februari maart (zoals elk jaar), het weer wordt een stuk beter en dat resulteert vaak in de start van een zonnig seizoen. Een moment waarop de meeste Porsche rijders voor het eerst in maanden de sleutel omdraaien en de eerste kilometers gaan maken.

Maar laten we elkaar beloven dat – voordat u dat doet – u de Porsche even bij Porsche Centrum Leusden langs rijdt voor een gratis check. Dat is namelijk de beste start die u uw Porsche kunt geven en dan bent u gelijk voorbereid op een goede lente en zomer periode.

Als we de meeste Porsches mogen geloven houden ze er ook erg van om af en toe gepoetst te worden. Iets wat wij gelijk voor u kunnen doen wanneer u langskomt. Met de Porsche24 app heeft u in Level Silver korting op een poetsbeurt. Dat is dan weer een mooi cadeautje voor u.

Luister dit jaar goed naar uw Porsche. Ze zijn zo goed gebouwd dat ze precies aangeven wat ze nodig hebben, zoals bijvoorbeeld vloeistoffen, filters of nieuwe banden. Mocht u vragen hebben of twijfelt u ergens over, neem dan per mail of telefoon contact met ons op. Wij staan altijd voor u klaar.

Een prettig nieuwjaar toegewenst!

Middenmotor voor het nieuwe seizoen?

De 718 Boxster en 718 Cayman rijden erg goed en hebben een fantastische wegligging. Heeft u altijd al eens in de bergen willen rijden, dan raden wij echt aan om dat eens in een Boxster of Cayman te doen. Het zijn heerlijke sportwagens om in de bergen te toeren.

Bent u al een tijdje aan het kijken naar een Porsche met een middenmotor?

U kunt er hier één zelf samenstellen of een exemplaar uitzoeken uit onze voorraad.

Mocht u vragen hebben over een Porsche die u elders hebt gezien, neem dan even contact met ons op zodat wij u kunnen helpen bij de aankoop van uw Porsche Boxster of Cayman.