Hoe krijg ik een ander geluid uit mijn Porsche?

De Porsche Sound Engineers hebben hun uiterste best gedaan om het herkenbare Porsche geluid uit uw uitlaatsysteem te krijgen, ongeacht welk type Porsche u rijdt. Maar smaken verschillen en wellicht vindt u de huidige sound niet mooi of zoekt u juist een uitlaatsysteem dat met een druk op de knop verandert. Van het herkenbare Porsche geluid krijgt menig mens kippenvel en dat is niet gek. De mooie diepe roffel past perfect bij de prachtige ronde body.

Deze knop verandert het gevoel

Wanneer klassiekers op de max gereden worden en goed warm zijn hoort u een knal in de uitlaat van alle onverbrande benzine. Neem bijvoorbeeld de Porsche 911 Turbo (type 930) dat bij gas los een symfonie van klappen nalaat.

De meeste moderne Porsches hebben een Sport of Sport Plus knop waarin de Porsche zich anders gaat gedragen. De gas respons wordt feller, de dempers worden stijver en de PDK schakelt later op. In de Sportstand pruttelt de uitlaat meer dan wanneer deze in de Sport Plus stand staat.

Heeft u de sportuitlaat-knop niet? Dan is het een optie om deze achteraf in te laten bouwen.

Beluister hier het verschil voor en na de montage

De beschikbare opties voor uw Porsche

Voor de extra rijbeleving kunt u kiezen voor een sportuitlaat bij uw Porsche. Per type Porsche zijn er diverse mogelijkheden, waarbij er ook systemen zijn met een handmatige bediening. De sporteindstukken zijn bij de nieuwe Porsches vaak te bestellen in hoogglans zilver en hoogglans zwart.

De opties zijn uiteenlopend per Porsche. Neem voor het beste advies contact met mij op via 033 49 49 911. Wij kunnen u precies vertellen wat de beste keuze is. Met een sportuitlaat van Porsche behoudt u uw garantie.

Klik hier en kijk of de sportuitlaat ook bij uw Porsche gemonteerd kan worden

911 GT3-uitlaat Bluetooth Speaker

Bij aanschaf van een sportuitlaat voor uw Porsche ontvangt u tijdelijk een Porsche 911 GT3-uitlaat Bluetooth Speaker voor een geweldige sound in uw kantoor of zitkamer.

Origineel uitlaatsierstuk van de Porsche 911 GT3 als highend Bluetooth®-luidspreker met aluminium behuizing. Bluetooth® 4.0 en aptX® technologie voor kabelloze muziekreproductie in cd-kwaliteit vanaf smartphones, tablets en pc’s.

Lees hier meer