‘I couldn’t find the sports car of my dreams, so I built it myself.’

Bij Porsche Centrum Leusden zijn wij altijd op zoek naar collega’s om onze service naar een nog hoger niveau te brengen. Omgeven door een team van professionals vormt de oudste Porsche dealer in Leusden meer dan alleen een verzamelplaats voor sportieve en kwalitatieve auto’s. Het is de plek waar sportiviteit, elegantie en vakmanschap perfect gecombineerd worden met de optimale klantbeleving. De plek die mens en machine doet samensmelten. Onze gepassioneerde en toegewijde medewerkers zorgen ervoor dat het de klanten aan niets ontbreekt en dat hun verwachtingen worden overtroffen. Ieder van ons speelt een belangrijke rol in het letterlijk waarmaken van dromen van mensen.

Kennismakingsgesprek op Concours d'Elegance

Om je een eerste indruk te geven van hoe het is om te werken voor een merk als Porsche nodigen wij je tijdelijk uit voor een eerste kennismakingsgesprek op Concours d’Elegance 2022, wat plaatsvindt op 26 t/m 28 augustus in de tuinen van Paleis Soestdijk. Krijg inzicht in de klanten, de merkbeleving en het belangrijkste je collega’s.

Wat moet je hiervoor doen

– Reageer vóór 22 augustus op de onderstaande vacature
– Stuur jouw cv en motivatie mee

Tussen 22 en 25 augustus word je gebeld door een van onze HR collega’s en krijg je te horen of je bent uitgenodigd voor Concours d’Elegance. Hiervoor ontvang je voor het evenement een toegangsticket.

Vacature: Diagnose Technicus Porsche Centrum Leusden

Dealer: Porsche Centrum Leusden
Branche: Techniek
Locatie: Leusden, Nederland
Uren: 40 per week
Opleidingsniveau: MBO

Wil jij werken in een omgeving waar exclusiviteit, service en plezier bovenaan staan? Voor Porsche Centrum Leusden zijn wij op zoek naar een:

Diagnose Technicus

Bij Pon Luxury Cars in Leusden ga jij aan de slag als onze technische expert. Het gaat daarbij om alle typen Porsches van uiteenlopende jaren. Als Diagnose Technicus spoor jij elke storing op, hoe ingewikkeld deze ook is, stel jij de juiste diagnose. Vervolgens voer je de nodige reparaties en onderhoudswerkzaamheden uit. Van een bandenwissel tot een ingewikkelde storing, jij weet er wel raad mee. Daarbij werk je volgens de werkvoorschriften van onze eigen organisatie zowel als de voorwaarden van de importeur/ Porsche AG. Ook voer je zelf de administratie over je verrichte werkzaamheden volgens de richtlijnen van de onderneming. Je werkt nauw samen met de voorman, serviceadviseur en de magazijnmedewerker.

Klik hier om de complete vacature te lezen en te solliciteren.