Nieuwe sterspelers voor Porsche Centrum Leusden

Porsche Centrum Leusden begint het jaar goed met drie nieuwe medewerkers. Dominique Bohnen en Duncan Reinhard starten beiden medio februari als de nieuwe krachten op de sales. Humprey Koeiman is deze maand al begonnen als Product Genius van de Leusdense dealer. “Ik ben heel blij met dit trio,” zegt aftersales manager André Bouwman. “Om in sporttermen te praten: het zijn stuk voor stuk sterspelers die voor Porsche Centrum Leusden in de voorste ‘linie’ staan.”

Dominique Bohnen en Duncan Reinhard versterken het salesteam van Porsche Centrum Leusden dat bestaat uit Colin de Lange, Paul Lamers en Jorn Vos. Sales Executive Han Koggel ontbreekt vanaf februari in dit succesvolle rijtje. Hij heeft na vijf jaar trouwe dienst bij Porsche Centrum Leusden besloten een overstap te maken binnen de Porsche organisatie. “Han heeft zich sinds 2015 bewezen als een fijne collega waar zowel de klanten als de organisatie op konden terugvallen. Hij heeft zich tot op de allerlaatste dag voor ons ingezet! Gelukkig blijft hij voor het merk behouden. Ik wens hem dan ook veel succes bij zijn nieuwe werkgever.”

Waar een deur dicht gaat, gaat een andere weer open. En dus kondigt André Bouwman, Dominique Bohnen en Duncan Reinhard met plezier aan. “Dominique is de allereerste vrouw binnen de salesforce van Porsche in Nederland; ik geloof heilig in vrouwen in de verkoop. Ze is jarenlang Product Genius geweest bij een premium automerk en weet daardoor als geen ander hoe belangrijk het is om goed contact te hebben met de klanten. Die manier van denken sluit naadloos aan bij Porsche Centrum Leusden.”

Ook Duncan Reinhard komt bijeen Duits premium automerk vandaan. “Duncan omschrijft zichzelf op LinkedIn als een ‘ondernemende man met handelsgeest en oog voor gastheerschap. Gedreven, gemotiveerd en gepassioneerd’. Dus is het niet zo raar dat wij hem graag in ons team opnemen; kijk naar zijn profiel. Hij voldoet aan alles wat wij zoeken.”

Humprey Koeiman is in januari gestart bij Porsche Centrum Leusden. Hij is de nieuwe Product Genius die alles van Porsche weet en met liefde alle vragen over het merk beantwoordt. Niels Boersma: “Uiteraard heeft hij alle technische kennis over nieuwe Porsches paraat en zorgt hij ervoor dat onze klanten goed geïnformeerd en met het juiste gevoel onze showroom verlaten. Naast Product Genius is hij ook de nieuwe regelaar die het traject tussen geplaatste orders en de aflevering voor zijn rekening neemt. Hij zal het nog druk krijgen. De klanten weten ons namelijk goed te vinden.”