Porsche accessoires op maat

Een Porsche is van zichzelf al een lust voor het oog. Het unieke design heeft niets meer nodig om zich op de weg te onderscheiden. Wie toch wat extra’s wil, heeft ook wat te kiezen. Het Tequipment programma van Porsche is enorm uitgebreid en bij elke nieuw model of nieuwe uitvoering, groeit het aantal artikelen. Tequipment staat voor accessoires op maat. Elk model van Porsche heeft een eigen Tequipment lijn met zelfs daarbinnen nog variaties per uitvoering. Service adviseur Daan Luijben weet er alles van.

Zoekgemak

“Om het voor de liefhebbers gemakkelijker te maken, zijn de artikelen online gesorteerd op model en categorie. Zo kan je dus voor je eigen Porsche selecteren op bijvoorbeeld interieur, exterieur, wielen en velgaccessoires, audio en communicatie, transport en veiligheid en artikelen voor onderhoud. Het gaat dus om producten voor het interieur of exterieur van je Porsche. Merchandise vind je niet onder Tequipment. Daarvoor ga je naar de Porsche webshop.”

Online of aan de lijn

Je kunt ervoor kiezen om je online te oriënteren. Op de website met het Tequipment aanbod kan je filteren op model en categorie. Toch kan het handiger zijn om even te bellen, weet Daan. “Vanwege de enorme hoeveelheid artikelen en informatie staat de server regelmatig onder druk, waardoor de laadsnelheid van een gezochte pagina vermindert. Bellen is dan echt sneller. Hier in Leusden kunnen we je vlot helpen met alle informatie en je meteen ook aangeven wat de kosten zijn inclusief eventuele montage. Nog een stapje verder en je afspraak staat al in de planning van de werkplaats in het service center.”

Nieuwe producten

Een paar keer per jaar worden nieuwe producten gepresenteerd. “Vorig jaar werd de daktent aan Tequipment toegevoegd,” herinnert Daan zich. “Deze daktent monteer je als een soort skibox op de dakrails. Eenmaal uitgevouwen kan je er riant met twee personen in overnachten. Dit jaar heeft Porsche onder andere een warmtedeken aan het assortiment toegevoegd. Ook als er nieuwe modellen of uitvoeringen van Porsche op de markt komen, krijgt het assortiment van Tequipment een update.”

Tijdelijke kortingsactie

“Om je op een leuke manier kennis te laten maken met Porsche Tequipment, geven we in Leusden tijdelijk 10% korting op een gespoten autosleutel. Hiermee verandert de look van de autosleutel mee met de kleur van de carrosserie van je eigen Porsche. Deze actie geldt tot 1 juni en is alleen met korting verkrijgbaar in Porsche Centrum Leusden.” 

Meer weten? Bel ons op 033 499 911 of kijk op de Tequipment website

 

Vriendelijke groet, 

Daan Luijben
Service adviseur