Porsche Approved occasion uitgelicht

Is de Carrera S u wat te gewoontjes, maar vindt u de GT3 te extreem? Dan heeft Porsche sinds jaar en dag de oplossing: de 911 Carrera GTS. Dit is dé Porsche om elke dag van de week plezier mee te hebben. We hebben een gebruikte 991 GTS staan die alle lekkers in zich heeft. Sales Executive Paul Lamers vertelt.

Bent u geïnteresseerd in de Porsche 911 Carrera GTS met Porsche Approved garantie? Kijk dan hier op onze website of neem contact op met Paul Lamers voor meer informatie. Paul is bereikbaar per mail of telefoonnummer op: 06 82 33 22 35 of 033 49 49 911

Allround 911

“Elke 911 is natuurlijk een feestje om te rijden. Maar dat geldt al helemaal voor de GTS; dit is het model waarvoor je moet gaan als je een allround 911 zoekt. De GTS is communicatief, snel en veilig. De drie letters GTS staan voor Porsche rijden puur, vind ik. De Porsche 997 MK2 was de eerste 911 die leverbaar was als GTS. Sinds dat moment zet Porsche van elk model dat het eind van zijn cyclus nadert een aantrekkelijke GTS-versie in de showroom. De GTS is een sportwagen waarmee je gemakkelijk naar Zuid-Frankrijk kunt rijden, relaxed babbelend met je reisgenoot. Maar de volgende morgen kun je er ook snoeihard over de bergpassen mee rijden, terwijl je reisgenoot nog op bed ligt. Ergo: de GTS biedt ‘the best of both worlds’. Hij heeft de rijdynamiek van de GT3 maar combineert dat met de beschaafde eigenschappen van een Carrera S.

Van de eerste eigenaar

We hebben momenteel een haast fabrieksnieuwe Carrarawitte 991 GTS als Approved Occasion in Leusden staan: een eerste serie 991 uit 2015 met een 3.8-liter boxermotor die is gekoppeld aan een zeventraps PDK, dus nog eentje zonder turbotechniek. Deze motor levert 430 pk – 30 pk meer dan een gewone S – dus het is bepaald geen stumper. Wij hebben de auto hier in Leusden afgeleverd aan de eerste eigenaar. Hij is voorzien van vele extra’s die ‘m nog aantrekkelijker maken: bijvoorbeeld een elektrisch bedienbaar glazen schuifdak, zwarte 20 inch velgen met centrale wielmoeren, een BOSE Surround Sound-System, adaptieve sportstoelen Plus en alcantara afwerkingsdetails in het interieur. Zijn hele autoleven lang – dat is pas 34.743 kilometers – is hij door ons geserviced. Omdat we van deze GTS overtuigd zijn, is hij uiteraard voorzien van de Porsche Approved Garantie. Die dekt alle onderdelen van een Porsche en biedt hetzelfde serviceniveau als de fabrieksgarantie. Kortom: deze 991 GTS is gewoon lekker. Op alle fronten.”