Porsche Barista Bar

Ooit een mooie cappuccino opgeschuimd, omringd door Porsches? Bij Porsche Centrum Leusden hebben wij van deze droom werkelijkheid gemaakt voor een selecte groep dames. Omgeven door horsepower en koffie aromas hebben zij kennis gemaakt met de origine van koffie tot en met het opschuiven van de perfect cappuccino.

Omringd door Porsches

Een selecte groep dames kreeg bij ons de gelegenheid om een barista cursus te volgen in de showroom. Wat dit extra speciaal maakt, is uiteraard dat iedereen tussen de Porsches stond, maar ook zelf in actie kwam met het ‘koffie maken’. Het was een hele ervaring. Het event heet dan ook niet voor niets: Porsche Barista Bar. Ruiken, proeven, doen en genieten.

Ruiken

Deze Porsche Barista Bar duurde 2 uur en begon met een stukje theorie en geschiedenis over de koffie. Daarna ging iedereen lekker aan de slag. Een echte prikkeling voor de zintuigen. Dit event hadden we gekoppeld aan de Zintuigen Campagne van Porsche Nederland. Het juiste zintuig dat hierbij hoorde, vonden wij gezien de aromatische geur van koffie, Ruiken. Naast de handige nieuwe weetjes, werd er ook gewerkt aan ‘latte art’. Het was even oefenen, maar hier zijn zeker mooie creaties uitgekomen.