Porsche Centrum Leusden als partner van het Juweel Sparrendaal

Vraag verschillende mensen om een aantal woorden te noemen om een Porsche te omschrijven en u hoort tijdloos, kwaliteit, luxe, comfort, design, etc. Als wij vanuit Porsche Centrum Leusden een partner kiezen om mee samen te werken, streven wij ernaar om dezelfde kernwaarden uit te stralen. Wij zijn daarom trotse partner van het Juweel Sparrendaal, een exclusieve juwelenbeurs in Driebergen. Als partner van dit event mochten wij als Porsche Centrum Leusden onze Porsche rijders voorzien van vrijkaarten voor dit evenement.

De Juwelenbeurs

Het Juweel Sparrendaal is het enige thema-event in Nederland dat zich concentreert op juwelen, sieraden en horloges. In een stijlvolle ambiance presenteerde 25 internationale juweliers, edelsmeden en horlogespecialisten gedurende drie dagen hun mooiste stukken, van vroeger en nu, en met een geheel eigen signatuur. Zilverobjecten completeren het aanbod. Het evenement bood bezoekers rondleidingen en er was een overdekt terras voor een hapje en drankje.

Ambiance

Om de ambiance te weerspiegelen van het event heeft Porsche Centrum Leusden drie Porsches geplaatst op het terrein. Hierbij hebben we ingespeeld op het thema door een auto van ‘vroeger’ en ook twee van ‘nu’ te plaatsen.