Porsche24: Beleef meer met uw Porsche

Bent u een Porsche rijder en kent u Porsche24 nog niet? Wij vertellen u waarom deze app een absolute must is voor een Porsche rijder. Wij lieten twee Porsche rijders bij Porsche Centrum Leusden aan het woord over het gebruik van de app en hoe zij de activiteiten en rewards ervaren.

De Porsche24 app

De Porsche24 app is een initiatief dat Porsche rijders uitnodigt hun Porsche in de app te registreren. Na registratie krijgt u toegang tot exclusieve events, rijtrainingen, de mooiste routes en het laatste Porsche nieuws. Maar dit is niet het enige. Aan elke actie zit een aantal punten gekoppeld, die u kunt verdienen als u hier gebruik van maakt. Zelfs het valideren van gereden kilometers levert punten op. Hoe meer punten u verdient, hoe hoger het level is dat u bereikt. Beginnend met level Silver, gevolgd door level Red en level Yellow. Ieder level heeft weer zijn eigen privileges. Als level Silver member ontvangt u bijvoorbeeld het eerste jaar vijf keer het toonaangevende internationale Porsche magazine Christophorus.

U kunt hier de Porsch24 app downloaden.

Harm Tunteler over de Leusden rally en de mooiste buitenlandse routes

Ik rij mijn Porsche vooral omdat ik het een prachtige sportwagen vind. Het is een perfecte mix van sportiviteit en heerlijke toureigenschappen. Ook het design is prachtig en consistent, ik vind het een van de mooiste merken die er is. Ik rijd de Porsche dan ook voor mijn plezier in het weekend, het liefst wanneer het mooi weer is en de kap open kan. Ook voor vakantie trips neem ik hem graag mee en af en toe rijd ik mee in een tour rally. De rally van Pon Porsche centrum Leusden van dit jaar vond ik dan ook het leukste Porsche24 evenement tot nu toe.

Ik gebruik Porsche24 ook voor de mooie routes. De mooiste die ik ook gereden heb was langs de kust van Zuid West Noorwegen van Kristiansand naar Stavanger. Ook de Stelvio pas vond ik een schitterende route om te rijden.

In Porsche24 spaar ik voor dingen waar ik zelf bij de auto niet aan toe kom, zoals extra poetswerk van de lak, het interieur en de cabriokap. Het is dan ook echt fijn dat hiervoor gespaard kan worden.

Jeroen Caré over zijn klassieke Targa

Ik organiseer al sinds enige jaren het classic car event in IJsselstein. Na de laatste keer heb ik besloten er zelf ook een aan te schaffen. Ik zocht een klassiek model, de 911 komt daar dan natuurlijk het meest mee overeen. Nadat ik vervolgens deze tegenkwam bij een Porsche specialist was ik direct verkocht. De kleur en de Targa uitvoering doen het hem voor mij. Het is voor mij geen jongensdroom die is uitgekomen, maar inmiddels ben ik wel een grote fan geworden. Ik kan me niet voorstellen dat er niet nog een bij komt.

Ik gebruik de Porsche vooral voor touren. Met mijn vrouw, maar ook met mijn vriendenclub. Stuk voor stuk hebben zij ook prachtige wagens, maar dit is de enige Porsche.

Het Porsche24 evenement dat mij het meeste aantrok was de Historische Grand Prix op Circuit Zandvoort. Ik heb dit evenement samen met mijn zoon bezocht. Het evenement zelf, maar vooral ook de ontvangst door Porsche zelf was helemaal top.

Ik rijd veel routes maar de mooiste route die ik ooit met de Porsche heb gereden was in Zuid Limburg tijdens een weekend met vrienden. Ondanks dat het niet de eerste keer was dat we daar waren, blijft het een prachtige omgeving. En dat in eigen land.

Ik gebruik daarnaast niet alles in de app. Ik vind de app vooral leuk om te kijken voor nieuws en evenementen. Ik heb dus niet echt een spaardoel of een volgend level dat ik wil halen.

Download de app en start met sparen

Rijdt u al een Porsche maar heeft u de app nog niet geïnstalleerd? Wij laten u zien hoe dit werkt.

Stap 1: Download de app via deze link.
Stap 2: Vul uw gegevens in om uw Porsche in de app te registreren. Zo kunnen we u bij level Silver bijvoorbeeld het Porsche magazine Christophorus toesturen.
Stap 3: Schrijf u in voor events, rijtrainingen, routes en meer!