Primeur: de eerste nieuwe GT3 RS op het circuit in Nederland

Op woensdag 29 maart was het weer zover. De eerste Porsche Track Experience op Circuit Zandvoort van 2023. Hier werd Porsche Centrum Leusden groots vertegenwoordigd door een hoog aantal racefanaten. Deze dag werd goed benut en iedere rijder heeft weer een aantal kilometers gemaakt op het zonnige Nederlandse circuit. Daarnaast was dit de eerste keer dat de nieuwe GT3 RS op het Nederlandse circuit rondreed. Een primeur waar wij als Porsche Centrum Leusden vanuit ons racehart 100% achter staan.

Hieronder een sfeerimpressie en meer informatie over de Porsche Track Experiences.

Rijvaardigheid op Porsche niveau

Porsche Track Experience is hét opleidingsinstituut voor rijvaardigheid op Porsche niveau. Met naadloos op elkaar aansluitende trainingsniveaus is er altijd een training die u bij past: of u nu werk wilt maken van de sportieve eigenschappen van uw Porsche of raceambities heeft. Met een professionele en enthousiaste instructeur tilt u uw rijvaardigheid naar een hoger niveau. Leren was nog nooit zo leuk.

Porsche Exclusive Track Day

Voor de fanatieke, gevorderde circuitrijders is er de Porsche Exclusive Track Day. Hierbij wordt het circuit ter beschikking gesteld aan een kleine groep gevorderde circuitrijders met straat- en/of raceauto’s. Met zeven uur effectieve rijtijd kunt u op elk gewenst moment de baan op om te werken aan uw rem- en bochtentechniek. Liever in de verse sporen van een Porsche raceklasse rijden? Deze speciale Track Days bieden u de kans om uw circuitvaardigheid te perfectioneren en daarnaast de kwalificatie en sprintraces van de Porsche Sprint Challenge Benelux te kijken.

Porsche Young Driver Experience

Jonge Porsche fans kunnen kennismaken met circuitrijden tijdens de Porsche Young Driver Experience. Onder begeleiding van enthousiaste Porsche instructeurs kunnen kinderen in de leeftijd van 14 t/m 17 jaar hun eerste circuitervaring opdoen in een speciaal geprepareerde Porsche met dubbele bediening. Een onvergetelijke ervaring waarbij veiligheid voorop staat.

Huurauto's

Uw eigen Porsche is het perfecte lesmateriaal voor deelname aan de trainingen. Daarnaast biedt Porsche Track Experience diverse huurauto’s aan waarmee u een rijvaardigheidstraining of circuittraining kunt volgen.

Porsche verzekering

Met een Porsche verzekering via Turien & Co is uw Porsche standaard verzekerd wanneer u deelneemt aan de Warm-up, Precision of Performance training van de, door Porsche Nederland georganiseerde, Porsche Track Experience dagen. Uw Porsche Centrum vertelt u graag meer over de mogelijkheden voor het afsluiten van een passende verzekering bij Porsche. Bent u (nog) niet verzekerd via Porsche dan kunt u bij Porsche Track Experience een passende dagverzekering afsluiten voor deelname aan de trainingen.

Porsche24

U boekt uw training in de Porsche24 app. Wij vertellen u bij Porsche Centrum Leusden graag meer over dit sportieve rijdersprogramma en al onze andere evenementen. Neem hierover contact op met Fréderique den Boer via [email protected].