Racing Female 2022

Women only

Onder begeleiding van de ervaren coureurs van GP-Elite hebben onze vrouwelijke Porsche rijders kennis kunnen maken met racen op Circuit Zandvoort. Het Racing Female event stond volledig in het teken van Porsche, Girlhood Dreams en leren racen op het circuit!

Sim racen bij Racesquare

Racesquare Circuit Zandvoort ligt op een unieke locatie in Nederland. In het pitgebouw midden op het circuit beleefden de vrouwen hoe het is om een echte Formule 1-coureur te zijn. Iedereen stapte in een racesimulator en kreeg de mogelijkheid om deel te nemen aan een vrije training, kwalificatie en hoofdrace. Niemand minder dan Tom Coronel sprak de vrouwen vanuit de virtuele pitstraat toe.

It's racing time

Iedereen mocht twee keer een half uur over het circuit rijden in één van de Porsches met een coureur tot beschikking. Dit hield in dat de coureur aanwijzingen gaf zodat de vrouwen de perfecte lijnen leerden zien, rijden en ervaren. Hier hoort ook bij dat er werd gewerkt aan onder anderen de stuur- en remtechnieken.

Girlpower

Al met al was de eerste editie van het Racing Female event van Porsche Centrum Leusden een geslaagd event. De vrouwen bleven nog lang hangen nadat het evenement was afgelopen, en iedereen heeft genoten van de barbecue, gezellige sfeer en de enorme adrenaline-kick.