André Bouwman

Aftersales Manager
9 geschreven artikelen

Porsche Service Video

Een persoonlijke videoboodschap ontvangen wanneer je je auto voor onderhoud afgeeft in de werkplaats? Dat is vanaf nu mogelijk! Porsche Centrum Leusden biedt deze unieke dienst exclusief aan haar klanten aan.

Nieuwe sterspelers voor Porsche Centrum Leusden

Porsche Centrum Leusden begint het jaar goed met drie nieuwe medewerkers. Dominique Bohnen en Duncan Reinhard starten beiden medio februari als de nieuwe krachten op de sales. Humprey Koeiman is deze maand al begonnen als Product Genius van de Leusdense dealer. “Ik ben heel blij met dit trio,” zegt vestigingsmanager Niels Boersma. “Om in sporttermen te praten: het zijn stuk voor stuk sterspelers die voor Porsche Centrum Leusden in de voorste 'linie' staan.”

Alles over het laden van de Taycan

Nederland is ideaal om elektrisch te rijden, want er staan heel veel laadpalen, zowel in steden en dorpen als langs de snelwegen. Ook de rest van Europa werkt inmiddels flink aan de uitbreiding van de laadinfrastructuur. Thuisladen kan met een maximale capaciteit van 11 kW (wisselstroom/AC) natuurlijk ook; op termijn komt ook een 22 kW on-board AC charger beschikbaar. Porsche levert compacte laadstations voor thuis of op de zaak.

Terugblik op 2019: het jaar is omgevlogen!

Het einde van het jaar is in zicht! Zoals ieder eindejaar zult u nu waarschijnlijk wel denken: wat is dit jaar voorbij gevlogen. Waar we het jaar nog beginnen met de introductie van de tijdloze en van oudsher bekende nieuwe 911, eindigen we met de introductie van het aller nieuwste model van Porsche: de Taycan. Niet alleen zijn er veel modelintroducties geweest, ook hebben er veel evenementen plaatsgevonden. We hebben een hoop gezien en blikken terug op het jaar 2019 van Porsche Centrum Leusden en kijken vooruit naar wat er allemaal gaat gebeuren in 2020.

Een taxatierapport is een must voor elke Porsche rijder

De Porsche Club Holland organiseerde 2 november voor de derde keer een club taxatiedag, exclusief voor PCH leden. Hiervoor werkte de oudste in Nederland opgerichte officiële Porsche club samen met Rietveld Taxaties en Augustijn Auto Expertise. Porsche Centrum Leusden vervulde traditioneel het gastheerschap. Het was een komen en gaan van klassiekers.

De Patenten van Porsche

In iedere Porsche zit standaard een groot aantal vernuftige uitvindingen en ideeën verstopt. Porsche onderscheidt zich al sinds de start van het bedrijf in 1948 door bijzondere, eigen uitvindingen en ideeën in de modellen te verwerken en daarvoor patent aan te vragen. Vele van die technische hoogstandjes die bij diverse Europese patentenbureaus zijn vastgelegd kwamen ter sprake tijdens ‘De Patenten van Porsche’, een exclusieve presentatie van Porsche Centrum Leusden.

‘Mr. Porsche’ Ben Pon (82) overleden

Ben Pon (1936-2019) is maandagochtend 30 oktober overleden, exact de dag waarop werd gevierd dat het familiebedrijf Pon zeventig jaar geleden startte met de Nederlandse import van Porsches. Het merk Porsche liep zowel zakelijk als privé als een rode draad door het leven van ‘onze’ Ben Pon junior heen.

Aangepaste openingstijden tijdens de feestdagen

In verband met de feestdagen zijn onze openingstijden aangepast. Middels dit blogartikel willen we u graag op de hoogte stellen van deze kleine wijziging.

Petra en Martine zijn gecertificeerd barista

Petra en Martine zijn officieel gecertificeerd barista. Houdt u van een Flat White of bent u meer een Ristretto fan? Kom goede koffie drinken bij Porsche Centrum Leusden.