Frank van Diemen

Aftersales Manager
7 geschreven artikelen

Dineren met uw grote liefde

Op Valentijnsdag is er een selectieve groep klanten van Porsche Centrum Leusden uitgenodigd om te komen dineren met hun 'grote liefde', en uiteraard was hun geliefde partner ook welkom. Deze gasten hebben plaatsgenomen aan een diner op een geheime locatie op de Pon Campus in Leusden. De enige informatie die ze hadden ontvangen was de aanvangstijd, en dat ze de sleutel van hun Porsche bij binnenkomst dienden in te leveren. 

Tijdloos rijplezier met PCCM Plus

“Porsche Classic Communication Management Plus (PCCM Plus) biedt de mogelijkheid om van je Porsche van zo’n 15 jaar oud een eigentijdse auto te maken. Dan heb ik het over multimedia technologie. Het design is volledig afgestemd op een youngtimer. Het lijkt een gewone autoradio die is voorzien van een interactief 7”beeldscherm. Je kan er van alles mee. PCCM Plus biedt navigatie, radio inclusief DAB+, telefoon, soundmanagement en het ondersteunt apps in combinatie met Apple CarPlay en Android Auto. Het wijst zich allemaal vanzelf, maar voor wie er alles van wil weten zit er een uitgebreide gebruiksaanwijzing bij. ”

Driven by Dreams

Driven by Dreams, een quote voor Destination Porsche waar wij als merk naar toe aan het werken zijn. Wil jij samen met ons werken aan het waarmaken van ieders dromen? Wij zijn op zoek naar een Eerste Autotechnicus en een Diagnose Specialist bij Porsche Centrum Leusden.

Een gedeelde voorliefde voor klassieke Porsches

Zaterdagochtend 10 september werd de voorliefde voor klassieke Porsches gedeeld bij Porsche Centrum Leusden. Onder het genot van een heerlijke kop koffie uit de Cayenne koffiebar kreeg de Klassieke 9/11 9/12 Club een rondleiding van Frank van Diemen, de eerste aftersales klassieker specialist in Nederland en aftersales manager bij Porsche Centrum Leusden.

Vol voor Porsche gekozen

Beiden gek van auto’s in het algemeen en van Porsche in het bijzonder. Beiden houden van contacten met mensen. En beiden hebben een after sales functie bij een Porsche-dealer. De gebroeders Frank en Bas van Diemen hebben meer overeenkomsten dan die van een eeneiige tweeling alléén.

Mijn Porsche stuurt hobbelend in tijdens de kou, wat gebeurt er?

Herkent u het verschijnsel dat uw auto hobbelt of bonkt wanneer u scherp instuurt tijdens de koude dagen? Ik leg u uit wat dit precies is.

Geen tijd? Gebruik de Porsche Dichtservice

Welkom bij de Porsche Dichtservice. Moet u een gedicht schrijven waar u niet goed in bent of geen tijd voor heeft? Laat ons u dan helpen.