Fréderique den Boer

Brand & Event Marketeer (stagiaire)
21 geschreven artikelen

Ik hoef geen rimram op mijn Spyder

Bert Vis (64) is een enorme auto- en motorliefhebber in het algemeen en een Porsche-gek in het bijzonder. Hij kocht bij Porsche Centrum Leusden een nieuwe 718 Spyder. De auto van Bert is niet alleen uniek vanwege zijn sporthart in het midden, maar ookvanwege zijn opties. Of liever gezegd: het gebrek daaraan. Bert Vis wilde zijn Spyder zo kaal mogelijk. “Dichter bij de oorsprong kom je niet dan met deze auto.”

De oudste rally van Nederland

Op zaterdag 15 april mochten we bij Porsche Centrum Leusden de Tulpenrallye deelnemers verwelkomen. Hier werd de conformiteitskeuring, documenten controle en een oefenrit georganiseerd. Verschillende sponsoren waren aanwezig, evenals een barista en DJ in een Volkswagen busje. 

Maak hier uw Pitstop

Altijd al eens onder uw eigen Porsche willen kijken met een geclassificeerde Porsche monteur? Op 1 april kregen een aantal Porsche rijders deze kans aangeboden in de werkplaats bij Porsche Centrum Leusden. De deuren werden geopend voor klanten met hun eigen Porsche, waarbij ook een aantal mooie klassiekers niet mochten ontbreken. Ze kregen de kans om samen met een Porsche monteur onder hun auto langs te lopen en deze samen eens goed te bekijken. Deelnemers kregen dan ook een mooi certificaat na afloop, en ter herinnering aan deze mooie ervaring.

Taycan Hoge Veluwe Rally 2023

Een unieke Porsche ervaring met de Taycan: een elektrische rally over de Hoge Veluwe. Vanuit Porsche Centrum Leusden mochten we hier dit jaar een onvergetelijke ervaring van maken. Op dinsdag 21 maart werd de eerste Taycan Rally over de Hoge Veluwe gereden. Deze rally was exclusief voor Taycanrijders. 

Edison Awards 2023

Op maandagavond 6 maart zijn de winnaars van Edison Pop 2023 bekendgemaakt en uitgereikt door het presentatie duo Raven van Dorst en Défano Holwijn tijdens de AFAS Edisons in het AFAS Theater in Leusden. De ‘hoogst’ haalbare Edison – de oeuvreprijs – kende de jury dit jaar toe aan een band die in al die jaren een ijzersterk en opvallend oeuvre heeft opgebouwd: Kensington. Porsche Centrum Leusden voorzag de artiesten van een Shuttle Service tussen het Van der Valk hotel en het AFAS Theater in Leusden.

Nieuw jaar betekent nieuwe ervaringen

Het nieuwe jaar is aan het begin van deze maand begonnen. Iedereen staat in Leusden al in de startblokken om er weer een onvergetelijk jaar van te maken. Zo wilden we graag het nieuwe jaar goed beginnen, samen met onze klanten. Dit deden we in de vorm van een Nieuwjaarsontbijt. Afgelopen zaterdag was het daardoor ook gezellig druk in de showroom in Leusden. Ook was er een Zintuigen event gepland deze dag, waar Porsche rijders zich via Porsche24 voor in konden schrijven: 'Ervaar de Taycan op de weg'.

Porsche Weihnachtsmarkt

Een echte Porsche Weihnachtsmarkt. Bij Porsche Centrum Leusden werd dit op zaterdag 17 december werkelijkheid, en het was een waar succes. Op deze middag hebben we meer dan 400 Porsche-liefhebbers mogen ontvangen in de showroom. Hier kon iedereen genieten van onder anderen glühwein (ook 0.0) en een broodje halve rookworst of erwtensoep. Ook kon er geshopt worden in kerstmarkt-stijl. Een middag vol vermaak voor het hele gezin.

The Breakfastclub

De warme dagen zijn voorbij en de dagen worden steeds korter. Op 26 november opende Porsche Centrum Leusden haar deuren een uur eerder dan gebruikelijk op deze zaterdagochtend. Klanten waren vanaf 09:00 uur welkom in de showroom in Leusden om nog een keer met Porsche rijders bij elkaar te komen voordat de geliefde auto's mogelijk de winterstalling in zouden gaan.

Porsche Centrum Leusden Rally 2022

Een prachtige nazomerdag. De Porsche Centrum Leusden Rally was na drie jaar te zijn weggeweest, weer een waar succes. Op zondag 25 september reden we met een kleine 50 equipes over de mooiste stuurwegen van midden Nederland. Iedereen was blij met de vele zonnestralen deze dag, maar ook de Porsches en deelnemers maakten dit tot een dag vol vermaak.