Jesper Schuijt

Sales Manager
3 geschreven artikelen

Nu in onze showroom

De Porsche Taycan Cross Turismo staat vanaf heden in onze showroom. Met deze veelzijdige versie breidt Porsche zijn eerste serie van volledig elektrische sportwagens verder uit. Met de Taycan Cross Turismo vervolgen wij de ingeslagen weg naar duurzame mobiliteit.

Berichtgeving datalek RDC

De politie heeft Pon Porsche Import op de hoogte gesteld van een digitale inbraak als gevolg van het datalek bij RDC eerder deze week. Hierbij zijn vertrouwelijke klantgegevens buitgemaakt. Wij doen op dit moment onderzoek en zijn in nauw contact met de relevante autoriteiten. Wij zullen u zo spoedig mogelijk informeren en doen er alles aan om eventuele overlast zoveel mogelijk te beperken.

Porsche Taycan drift het Guinness World Records boek in

De Porsche Taycan betreedt het Guinness World Records™ boek. Op de Hockenheimring in Duitsland verbrak hij het record ‘langste drift voor een elektrisch voertuig’. De Nederlandse Porsche-instructeur Dennis Retera heeft zich de recordboeken in gereden met de nieuwe achterwielaangedreven Taycan. Op de 200 meter lange cirkelbaan van het Porsche Experience Centre Hockenheimring legde hij in 55 minuten tijd 210 ronden af, goed voor een afstand van 42,171 kilometer en een gemiddelde snelheid van 46 km/h. Daarbij stond het stuur van de Taycan geen moment in dezelfde richting als de bocht. Een prestatie van formaat, die door de jury van het Guinness World Records™ boek wordt erkend als de ‘langste drift met een elektrisch aangedreven voertuig’.