Kevin Melissen

Verkoopadviseur
11 geschreven artikelen

Singapore presenteert de nieuwste Porsche Macan

In de eerste volle week van maart kwamen salesmanagers van Porsche uit de hele wereld bij elkaar om kennis te maken met de nieuwe Macan. Toneel van dit evenement was Singapore. Onder de talrijke genodigden bevond zich ook Kevin Melissen. Hij werkt al jaren voor Pon en is nu 3,5 jaar salesmanager voor Porsche Centrum Leusden.

De nieuwe Porsche Panamera hybride

Porsche introduceert de Panamera 4 E-Hybrid en 4S E-Hybrid. De nieuwe plug-in hybrides combineren indrukwekkende sportwagenprestaties met toegenomen E-Performance: de elektrische actieradius is vergroot tot 96 kilometer* en oplaadtijden zijn nog korter.

De nieuwe Porsche Macan.

De Porsche Macan heeft op donderdag 25 januari 2024 de tweede modelgeneratie gelanceerd. Deze modelgeneratie is volledig elektrisch met een vermogen tot 470 kW (639 pk). De nieuwe Macan levert de prestaties van een sportwagen, heeft een rijbereik tot 613 kilometer (WLTP)* en is snel te laden met een laadvermogen tot 270 kW. De nieuwe Macan 4 en Macan Turbo voldoen volledig aan de eisen van Porsche-klanten die voor een SUV kiezen dankzij het tijdloze en vooruitstrevende ontwerp, de kenmerkende Porsche-prestaties, de dagelijkse bruikbaarheid en het grote bereik. 

Primeur: de eerste nieuwe GT3 RS op het circuit in Nederland

Op woensdag 29 maart was het weer zover. De eerste Porsche Track Experience op Circuit Zandvoort van 2023. Hier werd Porsche Centrum Leusden groots vertegenwoordigd door een hoog aantal racefanaten. Deze dag werd goed benut en iedere rijder heeft weer een aantal kilometers gemaakt op het zonnige Nederlandse circuit. Daarnaast was dit de eerste keer dat de nieuwe GT3 RS op het Nederlandse circuit rondreed. Een primeur waar wij als Porsche Centrum Leusden vanuit ons racehart 100% achter staan.

Concours d‘Elegance in de startblokken

Op het Concours d’Elegance Paleis Soestdijk is 26, 27 en 28 augustus een prominente rol weggelegd voor Porsche. Drie zomerse dagen lang staat de paleistuin in Soestdijk vol met prachtige auto’s en worden diverse leuke programmaonderdelen georganiseerd. Porsche Centrum Leusden doet samen met de collega’s van Bentley Motors in Leusden een duit in het zakje met een prachtige stand waar klanten welkom zijn. “Ons team heeft er zin in,” zegt Sales Manager Kevin Melissen.

‘Hier ontstaan warme banden’

Ruim een jaar geleden startte Kevin Melissen als verkoopadviseur van Porsche Centrum Leusden. Een ongelukkiger moment om te starten dan tijdens de corona-pandemie kon bijna niet. De showroom zat potdicht; de verlichting was uit en alle events waren gecanceled. Desondanks maakte Kevin een vliegende start: hij is inmiddels de nieuwe Sales Manager van de oudste dealer van Nederland met het jongste team.

Friends & Family GP Café: de eerste editie

De eerste editie van het Friends & Family GP Café in Leusden is een feit. Koud drankje in de hand, een warme bitterbal in de andere hand en verschillende schermen waar de Formule 1 auto's op voorbij flitsten.

Lava Oranje boven: rijden als een koning

Een Porsche 911 ziet er in elke kleur goed uit, of het nu maagdelijk wit is, gedistingeerd zwart of Vipergrün. Een van de meest kleurrijke Porsches uit het Approved Occassion-gamma van Porsche Centrum Leusden is momenteel een unieke 991 Carrera GTS uit 2019 in de kleur Lava Oranje. Laat Koningsdag maar komen. Sales Manager Kevin Melissen vertelt.

Nieuwe topsporter van Porsche

Porsche introduceert de absolute topsporter onder de Cayennes: de nieuwe Cayenne Turbo GT. Het topmodel combineert een uitzonderlijke rijdynamiek met een hoge mate van rijcomfort en dagelijkse bruikbaarheid. De 471 kW/640 pk sterke 4,0-liter V8-biturbomotor levert 67 kW/90 pk en 80 Nm (totaal 850 Nm) meer dan de Cayenne Turbo Coupé. Daardoor neemt de standaardsprint vanuit stilstand naar 100 km/u slechts 3,3 seconden in beslag (0,6 seconden sneller dan de Turbo) en ligt de topsnelheid op 300 km/u (14 km/u sneller dan de Turbo).