Martine Verbocht

Gastvrouw
3 geschreven artikelen

Klanten genieten van het mooiste tuinfeest van Nederland

Het landgoed rond het ooit zo vorstelijke Paleis Soestdijk fungeerde 26, 27 en 28 augustus als parkeerplaats voor exclusieve klassiekers en youngtimers tijdens het jaarlijkse Concours d’Elegance. Porsche Centrum Leusden was er ook met een prachtige stand waar verleden, heden en de toekomst van Porsche op een prachtige wijze aan elkaar werden gelinkt. Brand & event marketeer stagiaire Fréderique den Boer en gastvrouw Martine Verbocht van Porsche Centrum Leusden genoten van het mooiste tuinfeest van Nederland waar de klanten in het middelpunt stonden.

Een bijzonder kerstcadeau

Wat is er leuker dan om ‘s ochtends wakker te worden met allemaal kerstcadeautjes onder de boom? Ieder kind, maar ook volwassenen zullen een lach op hun gezicht krijgen bij het zien van een leuk kerstcadeau verpakt met Porsche inpakpapier en een mooie strik. Elk jaar is het een uitdaging om een origineel kerstcadeau te vinden en Porsche Centrum Leusden helpt u hier graag mee.

Sinterklaasje kom maar binnen

Gastvrouw Martine Verbocht van Porsche Centrum Leusden kijkt nu al weer uit naar 5 december. Want wat is er leuker dan het kinderfeest te vieren en daar ook tijdens je werk mee bezig te kunnen zijn.