Paul Lamers

Verkoopadviseur
18 geschreven artikelen

‘Het zijn Porsches; daar is alles mee gezegd’

“Een Porsche die fossiele brandstof gebruikt zoals de Panamera en de honderd procent elektrische Taycan hebben weinig met elkaar te maken, zou je denken. Het tegendeel is waar! Hoewel deze auto's op het eerste gezicht heel verschillend lijken, hebben ze eigenlijk meer overeenkomsten dan je verwacht. Het begint allemaal met de filosofie van Porsche om auto's te bouwen die sportiviteit en comfort combineren.

Proefrit met Porsche Taycan GTS Hockenheimring Edition

Paul Lamers werkt sinds 2010 bij Porschecentrum Leusden. “Nou ja, niet helemaal. Ik ben er een tijdje tussenuit geweest. Maar toen mijn vrouw zei dat ik mijn hart moest volgen, ben ik snel weer terug gegaan. Voor mij staat Porsche voor de beste kwaliteit in combinatie met veel emotie. En ik heb weer goed nieuws. Want we hebben de Porsche Taycan GTS Hockenheimring Edition nu als demo beschikbaar in Leusden. Ik nodig alle liefhebbers dus bij deze uit voor een proefrit!”

Sterker, scherper, sportiever

Porsche introduceert de nieuwe Macan met verbeterde prestaties, een aangescherpt design en een nieuw bedieningsconcept. De varianten die Porsche op de markt brengt, bieden alle drie aanzienlijk betere prestaties dan hun voorgangers.

Wereldpremière Porsche Taycan Cross Turismo: de allrounder onder de elektrische sportwagens

Porsche heeft vandaag tijdens een virtuele wereldpremière de nieuwe Taycan Cross Turismo onthuld. Met deze veelzijdige versie breidt Porsche zijn eerste serie van volledig elektrische sportwagens verder uit. Met de Taycan Cross Turismo vervolgt Porsche de ingeslagen weg naar duurzame mobiliteit.

Porsche Taycan nu ook met achterwielaandrijving

Porsche onthult een nieuwe, achterwielaangedreven versie van de Taycan. Voorzien van de standaard Performance Battery beschikt de auto in combinatie met Launch Control over 300 kW/408 pk in overboost. Met de optionele Performance Battery Plus bedraagt het maximale vermogen zelfs 350 kW/476 pk.

Vernieuwde Panamera: topprestaties met comfort van een luxe limousine

Nog meer dan voorheen combineert de vernieuwde Porsche Panamera de prestaties van een sportwagen met het comfort van een exclusieve limousine. Vooral met de nieuwe Panamera Turbo S met 463 kW/630 pk geeft Porsche zijn visitekaartje af met een auto die de beste prestaties in zijn klasse levert. Het nieuwe topmodel overtreft de prestaties van de vorige Panamera Turbo aanzienlijk. De Panamera 4S E-Hybrid krijgt een volledig nieuwe aandrijving met een systeemvermogen van 412 kW/560 pk. De puur elektrische actieradius is tot 30 procent toegenomen in vergelijking met de eerdere hybridemodellen. Sportiviteit en comfort profiteren van een verder ontwikkeld chassis en controlesystemen en van een nieuwe generatie stuurinrichting en banden.

Porsche introduceert 911 Targa 4 en Targa 4S

Porsche Centrum Leusden introduceert de nieuwe Porsche 911 Targa. Na de Coupé en de Cabriolet debuteert nu de derde variant van de huidige 911-generatie: de vierwielaangedreven 911 Targa 4 en 911 Targa 4S.

Taycan: Elektrificatie van een sportwagen

Porsche zou Porsche niet zijn door geen state of the art techniek in de Taycan te gebruiken. Dus is bij de Taycan niet de techniek van bestaande elektrische auto’s overgenomen, zoals al bij de onthulling van de conceptcar Mission E in 2015 was beloofd, maar komt Porsche met verbeterde, innovatieve eigen techniek. Dat geldt bijvoorbeeld voor de 33 batterijmodules die onder de volledig vlakke vloer zijn gemonteerd. De totale capaciteit van de Performance Battery Plus van de Taycan Turbo meet 93,4 kWh en werkt onder een spanning van 800 Volt. Dat is het dubbele van wat tot nu toe gewend zijn bij onze concurrenten. Daardoor ligt het laadvermogen hoger en is de batterij veel sneller te laden.

De nieuwe Macan GTS, op elk aspect verbeterd

Porsche completeert de Macan line-up met de sportieve GTS-uitvoering die met ingang van vandaag te bestellen is. Zijn 2,9-liter V6 bi-turbo is met een vermogen van 280 kW/380 pk liefst 20 pk krachtiger dan zijn voorganger. Dankzij de verbeterde PDK-transmissie en het optionele Sport Chrono Pakket accelereert de nieuwe Macan GTS in 4,7 seconden van 0 naar 100 km/u. Zijn top bedraagt 261 km/u.