Sinterklaasje kom maar binnen

Gastvrouw Martine Verbocht van Porsche Centrum Leusden kijkt nu al weer uit naar 5 december. Want wat is er leuker dan het kinderfeest te vieren en daar ook tijdens je werk mee bezig te kunnen zijn.

“Ik ben een super-fanatieke Sinterklaas-vierder, vanuit de familie meegekregen. Dus wordt er ieder jaar wel iets aan gedaan, ook al is het kleinschalig. Sinds ik hier als gastvrouw werk, ben ik er achter gekomen dat je bij de Porsche dealer enorm veel leuke cadeautjes kunt verkrijgen. Daar zitten leuke kleine presentjes bij voor kinderen, maar ook volwassenen komen hier goed aan hun trekken. Als ik het kort zeg: we hebben hier cadeautjes voor kinderen van 8 tot 88 jaar, van kleding tot modelauto’s en van accessoires voor je Porsche tot gadgets voor in de woning.

Dus zoek je leuke Sinterklaascadeautjes? De Goedheiligman heeft natuurlijk helemaal geen hulp nodig bij het vinden van de juiste presenten. Maar voor de hulpsinterklazen van Nederland heeft Porsche Centrum Leusden de leukste, originele Sinterklaascadeaus in huis. Geen idee wat je als kleine – of grote – autoliefhebber aan Sinterklaas moet vragen? Ik help je een handje met deze zes gave cadeaus. Veel cadeautjes zijn uit voorraad leverbaar. En zo niet, dan is het riant voor de verjaardag van Sinterklaas beschikbaar.”

Playmobil Porsche Mission E

De eerste volledig elektrische auto van Porsche, maar dan een stuk kleiner. Deze Porsche Mission E van Playmobil is geïnspireerd op het studiemodel van de Porsche Mission E uit 2015, de voorloper van de nieuwe Taycan. De originele designelementen van het echte studiemodel zijn duidelijk terug te vinden in deze speelgoed versie. Kijk bijvoorbeeld eens bij beide auto’s naar de deurklinken, wielen en de logo’s. De auto speelt een hoofdrol in de nieuwe film van Playmobil genaamd ‘Playmobile the Movie’ die tijdens de feestdagen uitkomt. De auto kan echt rijden, is op afstand bestuurbaar en voorzien van LED verlichting.
De prijs: 79,85 euro. Klik hier en ga naar de webshop

918 Spyder elektrische kinderauto

Ieder kind wil in de Porsche 918 Spyder rijden. Maar omdat 887 pk en een top van 345 km/u voor een kind van 3 tot 5 jaar misschien iets teveel van het goede is, is er een elektrische versie van deze hypercar. Deze 918 Spyder is voorzien van een kunstleder stoel met siernaden, rubberen banden, verlichting, FM-radio, poort voor MP3, batterij-indicator en afstandsbediening. De maximum snelheid is 4 km/u en kan met de digitale versnellingspook voor- en achteruit rijden. De rijtijd met een volle accu is 60-90 minuten. Waren wij maar allemaal klein.
De prijs: 491,00 euro. Klik hier en ga naar de webshop.

Knuffelauto 911 blauw

Sommige kinderen (maar ook volwassenen) zouden hun Porsche het liefst mee in bed nemen. Voor al deze fans is er een knuffelauto in de vorm van de iconische Porsche 911, gemaakt van kort, hoogwaardig pluche.
De prijs: 46,15 euro. Klik hier en ga naar de webshop.

 

 

 

USB stick - Porsche autosleutel

Als kleine of grote Porsche liefhebber steel je de show met deze USB-stick met 16 GB geheugencapaciteit. De stick heeft het tijdloze ontwerp van de autosleutel van de huidige generaties van Porsche.
De prijs: 40,05 euro. Klik hier en ga naar de webshop.

 

 

 

 

Lederen handschoenen, zwart, heren

Sturen doe je in stijl met de rijhandschoenen uit de Classic Collectie van Porsche. Deze lamsleren herenhandschoenen zorgen voor een optimale grip. Ze zijn voorzien van twee geperforeerde stroken aan de voor en achterkant.
De prijs: 132,00 euro. Klik hier en ga naar de webshop.

 

 

 

 

Houten racebaan uitbreidingsset, Medium

De gekte voor Porsche begint vaak al jong. Met je eerste eigen Porsche. Kinderen willen racen; wedstrijdjes houden. Met deze uitbreidingsset van het houten Porsche speelgoed komen kinderdromen uit. De uitbreidingsset in formaat Medium bestaat uit 8 curbstones, 8 vangrails, 18 banden en 8 vaten.
De prijs: 35,95 euro. Klik hier en ga naar de webshop.