Terugblik op 2019: het jaar is omgevlogen!

 

 

En zo zitten we al weer bijna aan het eind van 2019. Wat ging het snel! Een geweldig Porsche jaar. We hebben veel nieuwe mensen leren kennen en hun wens in vervulling mogen laten gaan en daarnaast met veel liefde en plezier aan Porsches gewerkt. De evenementen waren zeer divers en in dit blogartikel blikken we kort terug naar enkele memorabele momenten van 2019.

Ice Experience 2019

Het jaar begon koud in het hoge Noorden met de Porsche Ice Experience. Een unieke setting op slechts 170 km afstand van de absolute Noordpool. U kunt zich nauwelijks voorstellen wat voor fascinerende ervaringen de Porsche-enthousiastelingen in en rond Levi te wachten stond, tussen de eindeloze dennenbomen van Lapland. Speciaal voor Porsche wordt hier ieder jaar een circuit uit het ijs gegraven om rijtrainingen te volgen. Een unieke ervaring om nooit meer te vergeten. Wilt u dit ook beleven? Voor januari 2020 zijn nog een aantal plekken beschikbaar.

911 introductie

Het eerste grote nieuws van het jaar was de introductie van het nieuwe model 911: de 992. Wij nodigde u uit om samen met ons in de showroom van Porsche Centrum Leusden het nieuwste uit de fabriek van Stuttgart te bewonderen. De lijnen, de heupen, de historie. Alles klopt bij de nieuwe Porsche 911. Een tijdloos design van 8 generaties, compleet doorontwikkeld naar de wensen anno 2019. De 911 is digitaler, sterker en dynamischer dan zijn voorgangers. We pakte groots uit met een complete line-up van alle generaties 911. Zelfs het thema was doorgevoerd in de hamburgerdoosjes.

Inmiddels hebben we naast de nieuwe Porsches 911 ook een aantal Porsche 911 Approved occasions op voorraad genomen. Klik hier om onze prachtige selectie te bekijken.

Porsche Centrum Leusden Rally

De Porsche Centrum Leusden Rally is elk jaar weer een hoogtepunt in onze evenementenkalender. Dit jaar was het thema Color. Niet alleen de zon voegde de hele dag kleur toe, maar vooral ook de Porsches en hun inzittenden die het thema op hun eigen manier mochten invullen. Dit jaar waren de route en het routeboek weer samengesteld door oud Nederlands rallykampioen Jan Berkhof. De rally had verschillende klasse. Met de Tourklasse speelde de deelnemers sportief mee maar waren de vragen en routes in een eenvoudiger format gegoten en met de Sportklasse draaide het om de fijne details en gingen de deelnemers met een meetlatje aan de slag om de juiste routes te ontdekken. Het was een gezellige dag en we kijken nu al uit naar volgend jaar.

De datum is trouwens al bekend. Zet zondag 20 augustus groot in uw agenda want dan zal er een nieuwe Porsche Centrum Leusden Rally gereden worden.

De Grande Dame Rally

Op zondag 26 mei stond de jaarlijkse de Grande Dame Rally weer op de agenda. De Grand Dame is een echte vrouwenrally. De vrouwen werden door puur rijplezier, entertainment, culinaire invulling & en nog veel meer. Een bijzondere, gezellige dag die zich kenmerkt door prachtige nieuwe classy auto’s en karakteristieke oldtimers, een afwisselende rallyroute met spannende spelelementen en verrassende tussenstops. Het een hele eer om deze prachtige rally bij Porsche Centrum Leusden te mogen hosten.

Dames, zet zondag 17 mei 2020 in uw agenda. Dan zal de Grande Dame Rally wederom bij Porsche Centrum Leusden starten.

Spa trackday

De mooiste Porsches, fantastisch weer, leuke mensen en een iconisch circuit. Het waren de smakelijke ingrediënten van de Porsche Track Experience van Porsche Centrum Leusden op het circuit van Spa-Francorchamps. Tijdens de trackday hebben deelnemers de dynamiek van hun Porsche tot het maximale ervaren. Vier uur lang zelf de handen aan het stuur, met eventueel een instructeur, op een vrijwel leeg circuit. Deelnemers hebben eerst een uitgebreide theorie- en veiligheidsbriefing gekregen om op alles voorbereid te zijn. We zijn nu al bezig met de voorbereidingen voor de volgende editie van de Porsche Track Experience.

2020: het jaar van de Taycan

Met 2020 in het zicht vragen we ons af hoe we dit jaar gaan overtreffen. We beginnen het jaar in ieder geval goed: op 16 januari rijdt de Porsche Taycan de showroom binnen. Wat er verder in het jaar gaat gebeuren blijft nog even een verrassing. Houdt de gratis Porsche app Porsche24 en de nieuwsbrief goed in de gaten voor alle events en wij gaan ons best doen zodat u in het nieuwe jaar een paar prachtige herinneringen erbij krijgt.

Het hele team van Porsche Centrum Leusden wenst u een prettige jaarwisseling en wij zien graag in tot in het nieuwe jaar!

Let op: Tijdens de feestdagen gelden er gewijzigde openingstijden. Klik hier voor meer informatie.