Transfer Nieuws

In de geest van de snelheid die onlosmakelijk aan Porsche gekoppeld is, kan het personeelsbestand bij Porsche Centrum Leusden soms even snel veranderen. Het team neemt afscheid van Sales Executive Wessel Groenewoud, Product Genius Raymond Heus en Annemarie Heijstek van Sales Support, maar krijgt daar nieuwe, even gepassioneerde medewerkers voor terug.

“Als je goed bent in wat je doet, val je daarmee in positieve zin op. En dat is precies wat er met onze Sales Executive Wessel Groenewoud is gebeurd. Hij was nog maar een paar maanden bij ons in Leusden in dienst toen onze buren van Lamborghini hem spotten. Wessel kreeg ‘an offer he couldn’t refuse’ en is vanaf 2 januari de nieuwe man achter het Italiaanse merk. Jammer? Ja, natuurlijk. In de tijd die hij hier heeft gewerkt heeft hij zich vastgebeten in ons prachtige merk. In korte tijd raakte hij betrokken bij onze klanten en verkreeg hij kennis van alle modellen én toekomstige modellen van Porsche zoals de Taycan. Ik begrijp dat Wessel de transfer naar ons collegamerk Lamborghini ziet als een mooie stap in zijn carrière en gun hem die van harte.

Ook gaan we afscheid nemen van onze Product Genius Raymond Heus. Zijn taak was het om te zorgen dat klanten die bij ons een nieuwe auto kochten goed geïnformeerd de showroom verlieten. Hij weet alles over Porsche en beantwoordde met liefde alle vragen over ons merk. Raymond gaat de kennis die hij hier heeft opgedaan bij de collega’s van Porsche Centrum Rotterdam nog verder uitbreiden.

Ook Annemarie Heijstek van Sales Support gaat ons verlaten. Zij was de regelaar die het traject tussen de geplaatste order en de aflevering voor haar rekening nam. Zowel voor Wessel, Raymond en Annemarie zijn we inmiddels in gesprek met opvolgers die even passioneel zijn als zij en weten wat we bedoelen met ons credo ‘#wijzijnporsche’. Binnenkort meer daarover.”