Tweede editie: Friends & Family GP Café

Leusden, 11 juli 2022 – De tweede editie van het Friends & Family GP Café is een feit! Gister zat de showroom van Porsche Centrum Leusden weer vol met Formule 1 fans. Een aantal bekende gezichten van de eerste editie, maar ook een groot aantal nieuwe gezichten voor dit evenement. Als kers op de taart hebben we ook een GT3 Cupauto in de showroom staan, wat uiteraard een echte eyecatcher is.

RedBull ring

Tijdens de race op de RedBull ring zat iedereen vol spanning in de showroom van Porsche Centrum Leusden op het puntje van de stoelen. Helaas heeft Max niet de winst gepakt, maar de podiumplek als tweede is wel weer een mooi feit. De race was uiteindelijk een waar spektakel en er werd veel gejuicht, geklapt en het was weer erg gezellig.

GT3 Cupauto

De gehavende GT3 Cupauto die op dit moment bij ons in de showroom staat bij Porsche Centrum Leusden, heeft een mooie overwinning op zijn naam staan. Dit is de exacte Porsche die de 24H race van Abu Dhabi heeft gewonnen afgelopen seizoen. GP Elite heeft daarmee hun debuut gemaakt in de 24H racewereld, en dit beviel ze uiteraard erg goed. Wij kijken er dan ook naar uit welke 24H races er komende seizoenen aankomen. Wij sponsoren zelf Daan van Kuijk, een coureur uit de Porsche Carrera Cup Deutschland. Hij racete zelf afgelopen weekend ook op de RedBull ring.

SIM racen

Er stond ook een mooie SIM race stoel in de showroom, maar deze is helaas kapot gegaan. Zodra deze weer gerestaureerd is, zal de mogelijkheid gecreëerd worden om deze uit te proberen. We gaan hier in de toekomst nog een racemiddag voor organiseren, waarbij de winnaar met de snelste rondetijd naar huis gaat met een Porsche Advanced Drivers Training. Houd hiervoor de Porsche24 app in de gaten om uzelf aan te melden.

Benieuwd?

De GT3 Cupauto staat nog anderhalve week bij ons in de showroom, dus bent u benieuwd? Kom gerust langs om deze unieke Porsche te bewonderen. Het rubber van de 24H van Abu Dhabi zit er nog op.