U verdient die onvergetelijke ervaring!

Ambitieus, spontaan en doelgericht, dat is onze Brand & Event Marketeer Fréderique den Boer. Zij zorgt ervoor dat de Porsche-rijders van Porsche Centrum Leusden met elk evenement weer een onvergetelijke ervaring rijker worden. ‘Van jongs af aan ben ik al een enorme autofan. Ik weet er alles van af en kan elk model aanwijzen. Het mooiste vind ik de beleving die een automerk kan geven. En welk merk heeft nou een meer unieke beleving dan Porsche? Dat wil ik onze klanten meegeven.’ 

Begonnen als stagiaire

‘In het begin vond ik het idee om te werken voor een merk als Porsche heel spannend, maar ik ben er blij om dat ik de stap heb durven zetten om mijn CV toch op te sturen.’ Als stagiaire is Fréderique bij ons binnengekomen. Naast Porsche Centrum Leusden heeft ze in haar stageperiode ook een half jaar de evenementen voor Porsche Centrum Groningen gedaan. Nu zet ze zich fulltime in binnen het kloppend hart van Nederland, bij Porsche Centrum Leusden: ‘De gemoedelijke sfeer en de vriendelijke collega’s in Leusden zorgden ervoor dat ik mij direct op mijn plek voelde. Ik wist meteen dat ik het hier ontzettend naar mijn zin zou hebben. Wie had gedacht dat een stageplek zo goed kon uitpakken?’ 

Jouw droom evenement?

Fréderique zorgt met haar enthousiaste en hardwerkende mindset voor onvergetelijke ervaringen. Ze organiseert evenementen waar je u tegen zegt en waarbij alle betrokkenen met een glimlach naar huis gaan. ‘Zoals ik net al zei, wil ik mensen echt de unieke Porsche beleving meegeven. Door middel van evenementen kan ik dit het beste overbrengen. Ook vind ik het contact met de klant dat je op zo’n evenement hebt een ontzettend leuke toevoeging aan mijn baan.’ Het verbinden van mensen zit Fréderique in haar aard. Met een enorm netwerk om haar heen weet ze voor alles de juiste persoon te vinden. Ook binnen het bedrijf zorgt Fréderique dat iedereen zich op zijn gemak voelt en zorgt ze voor de nodige glimlach. ‘Het is een eer om bij de Porsche community te horen. Door deze community is het ook helemaal niet moeilijk om elke dag vrolijk naar mijn werk te komen.’ 

Porsche24 app

Wilt u nou ook dat gevoel hebben dat u helemaal op de hoogte bent van alles wat er speelt binnen de Porsche community? Download dan snel de Porsche24 app. In deze app vindt u een eenvoudig overzicht van alles wat uw hart sneller laat kloppen. Vind een programma vol evenementen, trainingen, routes, nieuws en privileges die alleen zijn weggelegd voor de actieve Porsche eigenaar. Porsche24 is dé app die u beloont voor wat u het liefste doet: rijden. Via deze app kunt u zich direct aanmelden voor events die onder andere Fréderique organiseert. Ook vindt u prachtige routes door heel Europa. Verder kunt u via deze app punten sparen door te rijden. Elk punt brengt u naar een hoger level, waarbij weer andere privileges horen. Ontdek zelf deze privileges in de app. Het enige wat u namelijk hoeft te doen, is …rijden. Heel veel leuker dan dat kan het niet worden.

Zorg dus dat u op de hoogte bent van al het moois dat onder andere Fréderique organiseert door nu de Porsche24 app te downloaden. Hierdoor kunnen Fréderique en Porsche Centrum Leusden u de onvergetelijke ervaring beleven die u verdient! 

Download de Porsche24 app hier.

Neem contact op met Fréderique via [email protected].