Petra en Martine zijn gecertificeerd barista

Eén van de eerste mensen waarmee u als bezoeker van Porsche Centrum Leusden in contact komt, is een gastdame. Martine en Petra maken al een paar jaar deel uit van het team en weten als geen ander hoe we de klant het beste welkom heten. Dit doen wij met een vriendelijke begroeting, maar ook graag met heerlijke koffie.

Wij horen geregeld dat wij bij Porsche Centrum Leusden de lekkerste koffie van alle Porsche Centra hebben. Klanten drinken dan ook graag een kopje aan onze bar. Wij vinden dit belangrijk en daarom ‘schenken’ wij ook veel aandacht aan de perfecte kop koffie vanuit onze prachtige machine. Dit is een echt pronkstuk voor ons.

SCA gecertificeerd barista

Laatst zijn Martine en Petra samen opgeleid tot barista. Zij kregen een twee daagse training van Jessica Tolboom van koffie revolutie in Amersfoort. Een training welke gecertificeerd wordt vanuit het SCA programma, Specialty Coffee Association.

Petra: “Het was een erg leerzame, en intensieve training waardoor we u nu nog meer over koffie kunnen vertellen. We werden twee dagen ondergedompeld in de koffie. We kregen alle info over koffieplanten, koffiebonen, speciale koffies, de espressomachine, hygiëne en nog veel meer.”

Dit alles zorgt ervoor dat er bij Porsche Centrum Leusden door de barista’s Petra en Martine de lekkerste en de beste koffie kan worden gemaakt. Het is een kwestie van aandacht en excellentie.

Martine: “We hebben daarnaast ook veel geleerd over latte art. Dit is een aparte tak van koffie maken, echt een vorm van kunst. Hier leerden we welke melk je het beste kan gebruiken voor het melkschuim zodat we ook figuurtjes kunnen maken in de cappuccino. Dit is een kwestie van veel doen en goed oefenen, maar we vinden het erg leuk.”

Porsche is excellentie en wij willen dat tot aan de koffie toe doorvoeren. Het moet een echte beleving zijn. Daarom hebben we ook plannen voor een echt Porsche coffee café bij Porsche Centrum Leusden.

Komt u koffie drinken?

Heeft u zin in een kopje koffie? Bij Porsche Centrum Leusden willen wij graag onze lekkere koffie aan u laten zien en proeven. U bent van harte welkom in Leusden aan onze bar.