Video: Porsche 911 Targa Black Friday edition

Het beste van twee werelden. De Porsche 911 Targa 4S geeft u de adembenemende beleving van het open rijden in een cabriolet en het alledaagse comfort en sportiviteit van een coupé. We lichten deze Targa uit in een speciale video.

Het kenmerkende Targa dak

Het dak van de nieuwe 911 (991) Targa 4S bewijst opnieuw dat traditie en innovatie perfect met elkaar te combineren zijn. Het daksysteem dat met één druk op de knop volledig automatisch verdwijnt achter de achterstoelen is een spectaculair gezicht. De achterruit zorgt voor veel licht in het interieur, en kan worden verwarmd voor tijdens de koudere dagen. Daarnaast zorgt deze ruit ook voor zeer goed zicht rondom. De aluminium sierstrook die als vaste beugel aan het dak zit is kenmerkend voor de Targa en is een lust voor het oog. Maar de beugel is niet alleen voor de sier. Deze dient net als bij het oorspronkelijke Targa concept als rolbescherming voor de auto. Wat ook bijzonder is zijn de lichtmetalen 20″ Fuchs-velgen die meteen de Targa identiteit weggeven. De grijze kleur komt precies overeen met de aluminium kleur van de sierstrook. Een bijzonder detail.

Zijn (rij) eigenschappen

Deze 911 Targa 4S is uitgevoerd in de kleur diepzwart metallic met een zwart lederen interieur en adaptieve sportstoelen. Het sportuitlaatsysteem geeft net dat beetje extra rijbeleving en is ook weer uit te schakelen op het middenconsole. Met een maximaal vermogen van 294 kW (400pk) accelereert deze 911 in 4,0 seconden naar 100 km/u. Maar dit is zeker niet alles. Bent u benieuwd naar de volledige optielijst van deze 911 Targa 4S? Bekijk deze dan op de website.

Video van deze Porsche

Porsche Centrum Leusden Approved Occasion

Deze occasion uit 2014 heeft de Approved status bij Porsche Centrum Leusden. Het kopen van een Porsche occasion hoeft niet te betekenen dat u niet verzekerd bent van een goede aankoop. U kunt namelijk rekenen op de volgende punten:

  • • Gecontroleerd aan de hand van 111 punten checklist en nationale autopas
  • • Aflevering en volledige poetsbeurt volgens de hoge kwaliteitsstandaard van Porsche
  • • Tot 24 maanden garantie op uw occasion, zonder kilometerbeperking of eigen risico
  • • Tot 24 maanden Porsche Assistance – een mobiliteitsservice voor heel Europa met een uitgebreid pakket van diensten.

Kom naar Leusden

Bent u tijdens Black Friday nog in de shopstemming en bent u geïnteresseerd in deze Porsche 911 Targa 4S? Wilt u hem graag in het echt komen bekijken? U kunt contact met mij opnemen om een afspraak te maken. Mijn contactgegevens vindt u aan de rechterzijde van deze pagina.
Plan hier de route naar Porsche Centrum Leusden