Video: Porsche Panamera Turbo

In samenwerking met Drieklomp Makelaars en Rentmeesters hebben wij een video gemaakt van deze mooie Porsche Panamera Turbo op een prachtige locatie. In deze blog laten we u deze video zien en vertellen wij wat de sterke kanten van deze Panamera zijn.

Dynamischer dan ooit

Bij de Porsche Panamera komen alle aspecten samen. Dynamiek en efficiëntie, performance en comfort, en werk en gezin. Daarbij blijven we ook nog trouw aan onze roots met krachtige prestaties, toerenteller in het midden en de ongekende snelheid, het typische Porsche DNA. Uniek. Op de Porsche manier.

De nieuwe generatie van de Panamera bestaat uit 3 modellen, waarvan de Panamera Turbo er één is. De Panamera is nu dan ook dynamischer dan ooit dankzij de Porsche Dynamic Chassis Control Sport (PDCC Sport), Porsche 4D-Chassis Control, luchtvering met 3 kamers en voor het eerst ook in de Panamera achterasbesturing.

De krachtige bi-turbomotor

Krachtige motoren zijn alleen zinvol als je de kracht weet te benutten. De Panamera Turbo heeft een 4,0-liter V8 bi-turbo motor met maximaal vermogen van 404 kW (550 pk), accelereert in 3,6 seconden naar 100 km/h en heeft een topsnelheid van 306 km/h. Om deze kracht van de motor om te zetten in een acceleratie die je van een sportwagen mag verwachten, is deze Panamera Turbo uitgevoerd met een 8-traps Porsche Doppelkupplung (PDK). Versnellingen 1 tot en met 6 hebben al een zeer sportief karakter, en de topsnelheid wordt al in de zesde versnelling bereikt. De zevende en achtste versnelling met extra lange overbrenging zorgen voor lagere toerentallen, ook bij hoge snelheden.

Het exterieur

De nieuwe Panamera modellen zijn meer Porsche dan ooit. Dit is te zien aan de duidelijke contourrranden, scherp sportwagensilhouet, en krachtige spieren. Deze benadrukken de precisie van het nieuwe design.

Ten opzichte van het voorgaande Panamera model is de wielbasis 3 centimeter langer. Ook kenmerkend aan de Panamera modellen is de doorlopende achterlichtunit met 4-punts remlichten, en de uitschuifbare achterspoiler die bij hoge snelheden zorgt voor minder opwaartse kracht bij de achteras.

Video: Panamera Turbo 2017

Porsche Approved Occasion

Deze Porsche Panamera turbo op op onze website bekijken? U kunt op de foto klikken om naar de occasion pagina van deze Panamera Turbo te gaan.

Wilt u meer weten over deze Porsche Panamera Turbo of een keer proefrijden? Neem contact met mij op via mijn email adres [email protected] of bel mij op 06-82332235