5,99% tot het eind van het jaar 2022

Mijn vader was gek op Porsche. Hij verzamelde 1:18 schaalmodellen en als kind speelde ik daar graag mee. Later ben ik ze ook zelf gaan verzamelen. Het is altijd mijn voornemen geweest om ooit in mijn leven voor Porsche te werken. Nu ben ik 25 en werk ik sinds juli van dit jaar als verkoopadviseur in Leusden. En de allereerste Porsche waar ik in mijn nieuwe baan in mocht rijden, was de Taycan Sport Turismo. Wat een ervaring was dat!

Sportief en comfortabel

Even de highlights van deze auto op een rijtje. De Taycan Sport Turismo is 100% elektrisch met een range van 335 tot 603 km WLTP. Bij een snel-laadstation zijn de batterijen in 22 minuten opgeladen van 5 naar 80%. Het vermogen varieert van 380 tot 530 pk met een top van 250 km/u. Het interieur biedt 4 plus 1 zitplaatsen en een riante bagageruimte met grote achterklep en afneembare hoedenplank. Handig op vakantie! Dit model kan zich automatisch aanpassen op de berijder en de omstandigheden, met adaptieve sportstoelen, adaptieve luchtvering en adaptieve cruise control. Dat maakt sportief rijden wel heel comfortabel.

Mijn favoriete Taycan

Als ik zou mogen kiezen, ga ik voor de Taycan GTS met zwart metallic lak. Deze uitvoering heeft veel
vermogen en tal van extra’s. Voor de wielen kies ik bi-color velgen met rode remklauwen. Het interieur is uitgevoerd met alcantara leer en rode stiksels. Toen ik voor het eerst in een Taycan reed, was ik aangenaam verrast. De Taycan rijdt heel gemakkelijk met een sportief rijkarakter. Als je erin zit, heb je het gevoel dat de auto om je heen is gebouwd. Dat zorgt voor een bijzondere rijbeleving.

Breed publiek

Ik merk in de showroom dat de Porsche Taycan voor veel mensen een aantrekkelijk model is. Zelfs de meest pure Porsche liefhebber is gecharmeerd van de Taycan. Ik zie klanten terugkomen die – omdat ze elektrisch wilden rijden – een uitstapje hadden gemaakt naar een ander merk. En voor de zakelijke leaserijders is de Taycan ook heel aantrekkelijk.

5,99% tot het eind van het jaar 2022

Als je nog dit jaar (2022) kiest voor een van onze Porsche voorraadmodellen, profiteer je van het extra lage financial leasetarief van 5,99%. Dat is beduidend lager dan de marktrente op dit moment. En het andere grote voordeel is dat je nieuwe Porsche direct leverbaar is. Waar vind je dat nog in deze tijd, waar levertijden van een jaar al lang geen uitzondering meer zijn! We hebben nog enkele courante modellen op voorraad, inclusief aantrekkelijke opties. Ik zou zeggen: kom snel langs, want deze modellen gaan hard.

Tot ziens in de showroom,

Roy ten Westenend
Verkoopadviseur Porsche Centrum Leusden