Nieuw jaar betekent nieuwe ervaringen

Het nieuwe jaar is aan het begin van deze maand begonnen. Iedereen staat in Leusden al in de startblokken om er weer een onvergetelijk jaar van te maken. Zo wilden we graag het nieuwe jaar goed beginnen, samen met onze klanten. Dit deden we in de vorm van een Nieuwjaarsontbijt. Afgelopen zaterdag was het daardoor ook gezellig druk in de showroom in Leusden. Ook was er een Zintuigen event gepland deze dag, waar Porsche rijders zich via Porsche24 voor in konden schrijven: ‘Ervaar de Taycan op de weg’.

Nieuwjaarsontbijt

Een fris begin van de zaterdagochtend, en daarnaast ook een gezellig moment om even te connecten met andere Porsche rijders. Onder het genot van een hapje en drankje, en uiteraard lekkere koffie, was er ruimte om bij Porsche Centrum Leusden de dag goed te beginnen met elkaar. Er werden nieuwe connecties opgedaan en er was ruimte om de verkopers aan te spreken met een aantal prangende vragen, bijvoorbeeld wanneer de nieuwe GT3 RS wordt verwacht.

Porsche24

Porsche24 is een initiatief dat Porsche rijders beloont voor rijden en deelname aan events. Om toegang te krijgen tot Porsche24 kan de Porsche24 app gedownload worden in de App Store. Deze staat vol events, rijtrainingen, de mooiste routes, het laatste Porsche nieuws en bijzondere verrassingen.

De events op Porsche24 worden georganiseerd door Porsche Nederland, een Porsche centrum of een van de partners. Meld u aan voor de Porsche24 app en beleef meer. De routes in Porsche24 leiden door de mooiste gebieden van Nederland en Europa. Een app om het beste uit uw Porsche te halen.

De Vijf Zintuigen

Porsche Nederland organiseert in 2022 en 2023 een serie aan zintuigevenementen. Porsche Centrum Leusden is hierop aangehaakt om zelf ook een zintuigevenement te organiseren. Deze stond in het teken van Voelen: Ervaar de Taycan op de weg. Hiervoor konden Porsche rijders zich aanmelden via de Porsche24 app, waar ze vervolgens ook punten voor toegekend kregen.

Ervaar de Taycan op de weg

Een select aantal Porsche rijders kon zelf ervaren hoe de Taycan zich beweegt op de weg. Samen met een officiële Porsche instructeur van Dolf Dekking gingen de Porsche rijders op verkenningstocht in de omgeving van Porsche Centrum Leusden. Tijdens de rit werden de verschillende aspecten van het elektrisch rijden uitgelegd en werd er vooral ervaren hoe de Taycan op de weg ligt en zich beweegt door het verkeer.