Nu in onze showroom

De Porsche Taycan Cross Turismo staat vanaf heden in onze showroom. Met deze veelzijdige versie breidt Porsche zijn eerste serie van volledig elektrische sportwagens verder uit. Met de Taycan Cross Turismo vervolgen wij de ingeslagen weg naar duurzame mobiliteit.

Compleet Cross Turismo-programma.
Vanaf de marktintroductie zijn er vier uitvoeringen van de Porsche Taycan Cross Turismo leverbaar. De Performance Battery Plus met een totale capaciteit van 93,4 kWh behoort in alle gevallen tot de standaarduitrusting.

In vergelijking met de Taycan biedt de Cross Turismo 45 millimeter meer hoofdruimte voor de inzittenden achterin en met de achterbank plat maximaal 1.200 liter bagageruimte onder de grote achterklep. Net als de Taycan profiteert ook de Taycan Cross Turismo van de innovatieve elektrische aandrijving met een systeemvoltage van 800 Volt in plaats van 400 Volt. Het hightech chassis met vierwielaandrijving en adaptieve luchtvering is standaard op alle uitvoeringen van de Taycan Cross Turismo en zorgt voor compromisloze rijdynamiek, ook op onverhard terrein. Het optionele Off-road Pakket vergroot de bodemvrijheid met wel 30 millimeter. Dankzij het rijprogramma ‘Gravel Mode’ – standaard op alle uitvoeringen – wordt de Cross Turismo nog geschikter om buiten de gebaande paden te gaan.

Meer informatie?
Klik hier en kom in contact met onze salesadviseur