Proefrit met Porsche Taycan GTS Hockenheimring Edition

Paul Lamers werkt sinds 2010 bij Porsche Centrum Leusden. “Nou ja, niet helemaal. Ik ben er een tijdje tussenuit geweest. Maar toen mijn vrouw zei dat ik mijn hart moest volgen, ben ik snel weer terug gegaan. Voor mij staat Porsche voor de beste kwaliteit in combinatie met veel emotie. En ik heb weer goed nieuws. Want we hebben de Porsche Taycan GTS Hockenheimring Edition nu als demo beschikbaar in Leusden. Ik nodig alle liefhebbers dus bij deze uit voor een proefrit!”

Historie

“Porsche en Hockenheim hebben samen historie. Toen in 2019 er geen Formule 1 Grand Prix meer werd gereden, heeft Porsche er een experience center ingericht. Maandelijks zijn er evenementen voor Porsche liefhebbers en als je een Porsche Taycan GTS Hockenheimring Edition hebt, mag je daar twee jaar lang gratis opladen en parkeren op de VIP-plaatsen. Maar goed, ik snap dat dit voor de meeste Nederlanders niet de belangrijkste reden zal zijn om de Hockenheimring Edition aan te schaffen.”

Pluspakket

“De Porsche Taycan GTS Hockenheimring Edition is een Porsche Taycan GTS met een pluspakket. Dat pluspakket bestaat uit Stone Grey lak (paint-to-sample), Bronzite interieur elementen waarin Paldao hout is verwerkt. De stoelen zijn van zwart leder met stiksels in Island Green. Het hart van de wielen heeft ook Bronzite als kleur. Op de middenconsole prijkt het Hockenheimring-jubileum logo. Het is echt een heel mooie, stijlvolle uitvoering van de Taycan GTS.”

90 jaar

“Het circuit van Hockenheim bestaat 90 jaar. Het werd in 1932 geopend met een race voor motoren. De Porsche Taycan GTS Hockenheimring Edition is in mei van 2022 op de markt gekomen. We hadden dit model al snel in onze showroom en intussen hebben we ook de eerste Hockenheims afgeleverd. Nu we ook een demo hebben, kunnen we onze klanten de ervaring bieden van een proefrit. Zelf ga ik er volgende week voor het eerst in rijden en daar verheug ik me nu al op! Van deze bijzondere versie van de Taycan zijn er totaal 180 geproduceerd. Nu is er nog voorraad, maar ik vraag me af voor hoe lang.”

Tot gauw,
Paul Lamers