Dominique Bohnen

Verkoopadviseur
7 geschreven artikelen

Dominique maakt meisjesdroom waar

Waar Porsche de marketingcampagne Girlhood dreams is gestart met als doel vrouwen aan te moedigen 'het beste uit zichzelf' te halen, is Dominique Bohnen (29) daar in 2020 al mee gestart. Zij trad toen toe tot het salesteam van Porsche Centrum Leusden en was daarmee voor Porsche een van de eerste salesvrouwen ter wereld. “Je hebt niet alleen ‘jongensdromen’, maar ook ‘meisjesdromen’. Ik heb mijn meisjesdroom bij Porsche waargemaakt.”

Opvallender en dynamischer dan ooit

Tweeënhalf jaar na de marktintroductie van de 992 breidt Porsche de 911-range uit met de sportieve GTS-modellen. Twaalf jaar geleden presenteerde Porsche de 911 voor het eerst als GTS. De nieuwe GTS-generatie van de populaire sportwagen is krachtiger, dynamischer en aantrekkelijker dan ooit.

De nieuwe Porsche Taycan Cross Turismo doet ook Nederland aan

De Porsche Taycan Cross Turismo doorloopt momenteel zijn laatste tests. Het uitgebreide Porsche-testprogramma vond plaats op racecircuits zoals de Nürburgring-Nordschleife en het Grand Prix-circuit in Hockenheim en op testlocaties over de hele wereld - waaronder Nardò in Zuid-Italië. Daarnaast werd de auto onder de zwaarste Afrikaanse omstandigheden getest, maar dan nagebootst op een testterrein van het R&D Porsche Center in het Duitse Weissach. De Cross Turismo-prototypes hebben samen 998.361 testkilometers afgelegd, het equivalent van 25 rondjes om de aarde.

25 jaar Boxster: Jubileummodel in gelimiteerde oplage

Porsche viert de 25ste verjaardag van zijn sportieve roadster met een speciaal jubileummodel: de Boxster 25 Years. Dit model wordt gebouwd in een gelimiteerde oplage van 1250 exemplaren. Als basis dient de 718 Boxster GTS 4.0 met zijn hoogtoerige, 294 kW/400 pk sterke 4,0-liter zescilinder boxermotor.

Nieuwe Cayenne GTS krijgt weer een achtcilinder

Met de Cayenne GTS en Cayenne GTS Coupé voegt Porsche twee nieuwe modellen toe aan de SUV-serie die sportiviteit combineren met exclusiviteit. In de nieuwe Cayenne GTS heeft de 3,6-liter biturbo V6 van het vorige model plaatsgemaakt voor een potente en tegelijk efficiënte V8 als kloppend hart.

Even voorstellen: Dominique Bohnen

Dominique Bohnen is sinds begin 2020 één van de nieuwe gezichten van Porsche Centrum Leusden. Ook is zij de eerste vrouwelijke verkoopadviseur van Porsche wereldwijd. “Ik ben altijd gek op auto’s geweest. Tot begin 2020 werkte ik als Product genius bij BMW. Daar was ik verantwoordelijk voor de afleveringen. In drie jaar tijd heb ik ruim 1.500 auto’s afgeleverd.

Porsche lanceert de nieuwe 911 Turbo S

Porsche lanceert vandaag de nieuwe generatie van de 911 Turbo S. Het nieuwe topmodel van de 911-range heeft een ongekend vermogen van 478 kW/650 pk dankzij een nieuwe 3,8-liter zescilinder boxermotor met twee turbo’s met variabele turbinegeometrie (VTG). Dat is 51 kW/70 pk meer dan zijn voorganger. Het maximale koppel bedraagt 800 Nm, 50 Nm meer dan voorheen. De 911 Turbo S heeft een speciaal voor het topmodel ontwikkelde 8-traps PDK-transmissie waarmee de sprint van 0 naar 100 km/u in 2,7 seconden achter de rug is, 0,2 seconden sneller dan de vorige 911 Turbo S. De acceleratiedrang houdt pas op bij 330 km/u. De nieuwe 911 Turbo S is verkrijgbaar als Coupé en Cabriolet en staat vanaf mei bij Porsche Centrum Leusden.